Az baj ha a simson nál kuplung nélkül váltok?
Figyelt kérdés
2014. okt. 10. 17:18
1/8 petizacc válasza:
Dehogy baj, igazából csak dísznek találták oda ki!
2/8 anonim válasza:
Csak annyira mintha egy személygépjármű esetében tennéd ugyanezt.
3/8 A kérdező kommentje:
?
2014. okt. 10. 19:46
4/8 anonim válasza:
De bolond vagy kérdező, nem érted mit mondanak!
Én elmondom magyarul mit is írtak le itt neked az előző válaszolók, NEM TESZ NEKI JÓT HA ÚGY VÁLTASZ!!! Vegyél robogót ha nem akarsz kuplungolni, abba még váltanod se kell!
5/8 anonim válasza:
Nem tesz neki jót, de kényszerből, simán el lehet vele járni úgy. Lehetőleg ne terhelés alatt válts, mert az viszont nagyban károsítja.
6/8 A kérdező kommentje:
Igazábol kuplungal szoktam csak érdekelt hogy mégis ha igy csinálnám!
2014. okt. 13. 19:54
7/8 anonim válasza:
Használd a kuplungot, nem dísznek tervezték rá a mérnökök. :)
8/8 anonim válasza:
Figyelj nem tesz neki jót, de el lehet vele járkálni én kipróbáltam. Ha meglököd magad, az egyet simán beveszi, aztán kiveszed üresbe, megvárod míg lecsökken a fordulatszám, majd ha pont eltaláltad azt a fordulatot amikor a fogak együtt vannak (ezt ki lehet tapasztalni) akkor könnyen beveszi a kettest. Ha meg tudod találni az üreseket a fokozatok között az a legjobb, akkor csattanás nélkül tudsz váltani. Lefelé már problémásabb, mert ahhoz hogy ne legyen különbség a fogaskerekek között, ahhoz gázfröccsöt kéne adni. Ha nincs meg az üres, akkor ez már problémásabb lehet, de megoldható. Szóval mint ahogy írtam, nem megoldhatatlan, de senkit nem bíztatok erre, mert abszolút károsítja a váltót! Aki nem akar kuplungolni, az vegyen robogót, vagy 250-es Jawát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!