Benzinest vagy dízelt válasszak forgalmira?
dizel budos es en nagyon utalom a szagat, remegeset, zakatolasat, stb. oke a mai dizelben kevesbe erezni ezeket de erezni!
az nem minden hogy benya v. dizel. 10eve van jogsim es hamarabb volt kocsim mint jogsi. sose volt kis ccm kocsim.
oktatasonsikerult is sokat lefullasztani.
kb. 200Nm nyomatek koruli benyasaim voltak, van, lesz es gazuzemu 1.4en tanultam ami remesen fos volt a sajat 2.0 benyashoz. az ullespozicio is, mert minden kocsimban sportos ules volt kartamasszal kenyelmesen hatradolve, majdnem elfekve. adzon a fapados kocsin meg nem esett kezre semmi.
javaslom ha van valasztasod az adott sulin belul probald ki melyik kocsi milyen.
vezetes kozben a komforterzet sokat jelent mert tobb energiad van az utra es a tobbi kozlekedore figyelned.
OKTATÓT válassz, ne autót! Kérdezz ismerősöket, hogy kiről mit hallottak, stb. Én autóssulit is úgy választottam, hogy ismerősi körből elég sokan nagyon jó véleménnyel voltak egy oktatóról (nem falusi egyetlen oktatóról beszélek, hanem megyeszékhelyről, sok lehetséges iskolával :), én pedig bár nem az volt a legolcsóbb, direkt ahhoz a sulihoz mentem, ahol ő van. Nem bántam meg, tényleg jól nyomta az öreg. Vezetni akart megtanítani, nem hajtott sem pénzre, sem a lánykákra, magánfuvarokat sem velünk intéztetett, stb. Így történt, hogy 2006-ban egy régi D190-es Mercivel tanultam meg vezetni, ilyennel:
Nem volt egyszerű eleinte egy ekkora batárt terelgetni, de csak megtanultam :)
Szóval javaslom, hogy ne a könnyebb út felé menj. Ha a benzinest megtanulod kezelni, akkor később sem a benzines, sem a diesel nem okozhat gondot. Sőt, ha jó oktatót választasz, ő megtanít úgy vezetni akármilyen autón, hogy később semmi gondod ne legyen egyetlen típussal sem :)
12: szerencses vagy, elmeny vezetni a 190est, igaz a dizel szagat utalom de nagyon kenyelmes komfortos kocsi. inkabb valasztottam volna olyat akar dizelben is, mint egy seat ibizat gazuzemmel.
sajna ahova en jelentkeztem 10eve ott csak pici kiskocsik voltak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!