Jogosítványhoz nektek hányadik óra után lett meg a kötelező 580 km? Lehet, hogy átvernek?
Már 10 órát levezettem és csak 77 km-nél tartok, pedig az 1. órától forgalomban vagyok, tudom legközelebb meg kéne jegyeznem a km óra állását...
Azt mondta az oktatóm a 10. órán, hogy kelleni fog még +10 óra, ami 27000 Ft, hogy meg legyen a km. Még nem tanultunk se parkolni se semmit, csak megyek a vakvilágba...
Szerintetek is a pénzre megy?
Ha úgy érzed hogy már érzed az autót,féket,kuplungot,akkor szerintem mondd meg neki hogy gyakoroljatok mert neked nincs ennyi pénzed plusszban hogy kifizesd..
Én első órán rutinpályáztam,sőt második órán is,és utána vezetgettem a városban..kb a 15.óránál kezdtem el parkolgatni..A km-t mi nem is számoltuk..
Az első 10 órában én is csak gurultam a városban, majd onnan kezdtük csinálni a feladatokat, parkolni, megfordulni.
Én két órákat jártam egyszerre, de nekem már első nap 40 km volt meg. A legkevesebb az ilyen 22 volt kb., mert akkor gyakoroltuk a parkolásokat.
A 20. óra környékén jártam 400-nál. 32 órát vettem, és bőven 600 felett volt.
Dobd ki az oktatót.
Nekem 32 óra alatt lett meg az 580 km.
Pont akkor hozták ezt a szarságot miközben csináltam a jogsit.
Köszönöm a válaszokat! Utolsó válaszoló: ügyes vagy!
Engem a km aggaszt igazából... Ő azt mondta, hogy parkolni csak akkor tanítja a tanulókat, ha már "érzik az autót" és, hogy haladunk szépen, ilyenkor más sem parkol még. Csak úgy érzem, hogy nem megy rosszul,de bizonytalan vagyok és nem hívja fel stratégiákra a figyelmem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!