Hátul dobfékes autót lehet tárcsafékessé átalakítani?
Figyelt kérdés
Van egy szeretett bravom. 1,6-os motor van benne egy picit ésszerű tuninggal (semmi hülyegyerek kategória) ezt szeretném átalakíttatni szakemberrel. Elég szépen rendbe van rakva mindenhogy viszont a gyönyörű OZ felnik mögött nagyon csúnyán mutat a dobfék...Szervizbe mondták nekem hogy át lehet alakítani,mivel a fiat bravoból készült hátul tárcsafékes verzió a HGT azaz a 2 literes motorral szerelt. Szerintetek ez tényleg igaz? Az autómon a lámpa sem bravo,hanem a projektoros marea,és vizsgán nem szóltak érte,semmibe nem lehetett belekötni. Természetesen nem akarok új autót nem is érné meg eladni,ebbe szeretnék hátulra egy modernebb féket. Az anyagi része nem érdekel,tisztában vagyok hogy nem 2ft,de nekem megéri. Szerintetek nyugodtan belevághatok az átalakíttatásban vagy kérdezzem meg valami hivatalos helyen?2014. okt. 4. 23:33
11/13 A kérdező kommentje:
Szerintem inkább 80-20 de ezen felesleges vitázni,nyilvánvaló h az első fék a domináns. Természetesen vmi jófajta féktárácsában,és kerámiabetétben gondolkodok...
2014. okt. 5. 14:15
12/13 Beviz Elek válasza:
Jó terv, papírozásban nem tudom hogy működik, én otthon kicseréltem és kész. Elöl-hátul az azonos típus sport verziójának futóműve a hozzá tartozó erősebb fékekkel.
Ne utólag akarj fékcsövet és kézifékbowdent cserélni mert nem lesz jó a gyárid, sokat számít 1-1 cm.
Egyébként a gumikkal többet javítasz a féktávon mint a nagyobb fékkel!
13/13 A kérdező kommentje:
Természetesen gumik is prémium kategóriások vannak rajta ami mind egyforma, és idei gyártás.
Ez nem egy holmi tuning hülyegyerek autó hanem egy szigorúan karbantartott olasz kocsi :)
2014. dec. 6. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!