500. 000ft-ért lehet kapni normális állapotú, elfogadható használt autót?
Tudom hogy mi a kínálat ennyi pénzért de azt nem tudom hogy ezek mennyire normális autók.
Nekem ide-oda rohangálós autónak kell de nem használnám minden nap.
Ennyi pénzért Fiat Punto II, Renault Thalia érdekelne 2000-es évjárattól.
Első linkhez kapcsolódóan annyit tudok írni hogy 2000-es évjáratú pólót én is néztem de 550.000ft eléggé a kínálat alja. Nincsenek nagy igényeim: centrál, el.ablak, szervó és ezeket már tudják ezek az autók, mégis 650.000 alatt is alig lehet ilyen polo-t találni.
Ja és persze 5 ajtós érdekel, a pólóból a 4 ajtós nem tettszik mert kívülről elmaradt a facelift, a thaliát meg úgy fogadom el ahogy van, elnézem hogy 4 ajtós.
Igen. De ennyiért nem fogod a legújabb, legkényelmesebb technikát megkapni. Öreg prémium autót se vennék ennyiért.
A meglátásod teljesen jó, reális. Amiket írtál, jó választás, ki lehet belőlük fogni megkímélt többé-kevésbé hibátlan darabokat.
Nekem anno 180 ezerért sikerült találnom jó kocsit, most már 6. éve hajtom, nagy gondja még nem volt. Egy Polo 87c-ről van szó. Csak kopó alkatrészeket cseréltem rajta (fékbetétek, féktárcsa, lengéscsillapítók).
Szóval igen, ennyi pénzből simán lehet találni normális autót. Sőt, ennyiért már elég nagy a választék. Amit kinéztél Punto-t és Thalia-t, ideális választás lehet. A Polo is jó, az, hogy a 4 ajtóson és a kombin nincs facelift kívülről, ne érdekeljen. Nem számít az a külcsín annyit. A helyedben még a Citroen Xsara-kat is bevenném a sorba, jó vételek ennyi pénzért.
Amúgy csak kíváncsiságból: miért pont 2000-től húzod meg a határt? Miért számít ennyire az évjárat?
Az öregebb autók nem tettszenek. Pl a Corsa B-ből is van 1998-as meg 2000-es is de 1993-ban adták ki ha jól tudom és a 2000-es évjáratú is ugyan úgy néz ki mint az 1993-as.
Nem szeretnék nagyon öreg autót. Egy 2000-es évjáratút 3 év múlva lecserélnék és még akkor is 17 éves lenne. Terveim szerint addigra lenne pénzem egy fiatalabb kocsira, pl egy 2008-asra
"ha 500-ért veszünk, arra még rá kell költeni legalább egy 100ast"
Most nem azért, de szerintem bármelyik autóra amit használtan veszünk, rá kell költeni egy 100-ast. És ezek csak a kötelező dolgok: olaj, szűrők, vezérlés. És már el is röppent az a 100-as és nem azért mert komoly műszaki gondok lettek volna a kocsival.
Ez árkategóriától független. Alap dolgokat szerintem illik vétel után cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!