Ennyiből kijön egy normális használt kocsi?
Figyelt kérdés
összekuporgattam 500 000ftot és egy használt normális autót vennék.Ti milyen kocsit vennétek ennyiből?(a max az olyan 700 000 Ft)2013. febr. 3. 11:07
1/11 anonim válasza:
Én nem rég vettem egy Suzuki Swift 1,3 GLS Sport- ot 350 ezerért kb. +50 volt az át írás, az eredet vizsga és a kötelező egy évre. A kezemet sem kell rá tenni. Teljes nagy szerviz előtte volt. Csak tankolni kell és menni vele.
2/11 pagan válasza:
ennyiből simán kijön egy normális,kérdés az mik az igények.kis autó?nagy rakterű?pörgősebb,vagy csak a-b pontba vigyen és kész?
3/11 98inter98 válasza:
Bővebben valamit? dízel vagy benzin?
4/11 anonim válasza:
Ennyiből elég nagy a választék, szűkíteni kéne az igényeket. Motor típusa, autó mérete, kialakítása, személyek száma, stb.
5/11 A kérdező kommentje:
nem nagyon értek a kocsikhoz, 5ajtós legyen klima se lenne rossz
2013. febr. 3. 11:18
6/11 anonim válasza:
Inkább benzinesben gondolkodj! A Diesel-ek ennyiért már nagyon leharcoltak. Vagy nagy köbcentisben kapsz.
7/11 anonim válasza:
Hol használnád? Városban? Inkább hosszabb úton?
8/11 A kérdező kommentje:
inkább városban bár azért egy két hosszabb útra is kellene majd
2013. febr. 3. 11:26
9/11 anonim válasza:
Szia nekünk van egy 2.0 dízel toyota carinánk nagyon kedvező a fenntartási költsége és alacsony a fogyasztása kényelmes tágas utastere van kényelmes még a jó magyar kátyús utakon is 5literes fogyasztással 100km ren 100 km/H nál városban napi használatban nekünk 100 kilométerenként 5.5-6 litert fogyaszt attól függ mennyi a lámpáknál való várakozás száma itt van egy 550.000 ért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!