Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet a motorommal?

Mi lehet a motorommal?

Figyelt kérdés

Üdv van egy Aprilia Sr 50-es robogóm (karbis!)

És az a baja hogy ha nagyon odahúzom neki akkor valamiért fullad és olyan mint ha kihagyna a gyújtása! (Ma lett kitakarítva a karbi, légszűrő,ma kapott új gyertyát és továbbra is csinálja!)

Az egész úgy kezdődött hogy elmentem ma motorozgatni és akkor még semmi baja se volt! Utánna kb 10-15 percre megálltam és mikor indultam elfelé akkor kezdte el ezt a hibát produkálni! Mi lehet a baja?

És hogy lehet ezt a hibát javítani?

Előre is köszönöm a segítséget! :)

2014. szept. 30. 23:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
kevés benzin lehet, és esetleg még sok levegő, vagy valahol potya elvegőt szív
2014. szept. 30. 23:56
 2/13 A kérdező kommentje:

Értem és köszi a választ! Akkor ezeket meg fogom nézni! Csak azt nem tudom hogy miért kell neki több/kevesebb levegő vagy benzin ha eddig minden jó volt

Amikor a karburátor ki lett takaritva az alapjárat és a levegőcsavarhoz direkt hozzá se nyúltam! :)

2014. okt. 1. 00:16
 3/13 anonim ***** válasza:
megértelek , természetesen , de fene se tudja miért, lehet egyszerűen nem jól raktátok össze , és a szívócsonknál vagy valahol szív levegőt, és azért... nézzed át újra, lehet laza valahol
2014. okt. 1. 01:14
 4/13 anonim ***** válasza:
Tuning légszűrő? Na az NE legyen rajta.
2014. okt. 1. 06:14
 5/13 anonim ***** válasza:
Te valamit beflesseltél..senki nem beszélt itt tuning légszűrőről
2014. okt. 1. 08:27
 6/13 A kérdező kommentje:

A kipufogó és a görgők kivételével minden gyári!

Ma állítgattam a karbin! (Levegőből adtam neki kevesebbet,többet is!)

És még mindig nem jó! Ugyanazt csinálja!

Nincs ennek a motornak a karbijához valami beállítási leírás vagy valami?

(Hogy pl:gyárilag mennyire legyen ki vagy be tekerve a levegőcsavar)

2014. okt. 1. 18:57
 7/13 anonim ***** válasza:
hát elvileg jobbra teljesen eltekered ugye, és másfelet vissza, de a levegő csak az egyik megoldás volt amit mondta, lehet még kevés benzin is, mivel ugye nagyobb gázkor több benzint szív, de mivel nem tud ezért fulladozhat , de nézd meg a karbinál , húzd meg jól az összes csavart, mert ha valahol szív mellé be levegőt akkor nagyon nem fog menni
2014. okt. 1. 19:51
 8/13 A kérdező kommentje:
Átnéztem minden csavart a karbinál,meghúzgáltam újra mindet és most úgy van beállítva a levegő hogy teljesen betekertem és onnét vissza ki 2,5-et! Most 1 kicsivel jobb mint volt! De még mindig nem tökêletes! Mostmár nem fullad annyira,de néha csinál olyat hogy a kipufogóból jön 1-2 pukkanó hang!
2014. okt. 1. 21:24
 9/13 anonim ***** válasza:
rossz a gyújtás, állíts rajta
2014. okt. 1. 21:33
 10/13 A kérdező kommentje:

Akkor ezek szerint gyújtás baja lehet?

(Ezeken hogy lehet gyújtást állítani,lehet amúgy állítani? Ezek a motorok nem jeladós gyújtásúak?)

Az nem okozhatja ezt a hibát hogy kb vagy 3 napja le lett mosva és 1 kis víz a gyújtás részéhez is ment! (De nem biztos hogy be is ázott az a rész!) :)

2014. okt. 1. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!