Mi lehet a motorommal?
Üdv van egy Aprilia Sr 50-es robogóm (karbis!)
És az a baja hogy ha nagyon odahúzom neki akkor valamiért fullad és olyan mint ha kihagyna a gyújtása! (Ma lett kitakarítva a karbi, légszűrő,ma kapott új gyertyát és továbbra is csinálja!)
Az egész úgy kezdődött hogy elmentem ma motorozgatni és akkor még semmi baja se volt! Utánna kb 10-15 percre megálltam és mikor indultam elfelé akkor kezdte el ezt a hibát produkálni! Mi lehet a baja?
És hogy lehet ezt a hibát javítani?
Előre is köszönöm a segítséget! :)
Értem és köszi a választ! Akkor ezeket meg fogom nézni! Csak azt nem tudom hogy miért kell neki több/kevesebb levegő vagy benzin ha eddig minden jó volt
Amikor a karburátor ki lett takaritva az alapjárat és a levegőcsavarhoz direkt hozzá se nyúltam! :)
A kipufogó és a görgők kivételével minden gyári!
Ma állítgattam a karbin! (Levegőből adtam neki kevesebbet,többet is!)
És még mindig nem jó! Ugyanazt csinálja!
Nincs ennek a motornak a karbijához valami beállítási leírás vagy valami?
(Hogy pl:gyárilag mennyire legyen ki vagy be tekerve a levegőcsavar)
Akkor ezek szerint gyújtás baja lehet?
(Ezeken hogy lehet gyújtást állítani,lehet amúgy állítani? Ezek a motorok nem jeladós gyújtásúak?)
Az nem okozhatja ezt a hibát hogy kb vagy 3 napja le lett mosva és 1 kis víz a gyújtás részéhez is ment! (De nem biztos hogy be is ázott az a rész!) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!