Ilyen esetben mit tudok csinálni a motorommal?
Milyen levegő szökik?
Kipufogó illesztése sérült és a kipufogó gáz szökik?
Vagy az égéstér és kifúj?
Vagy a forgattyús ház? (2T esetén)
Egyébként meg képet tegyél fel róla. Aztán akkor talán érdemben tudunk majd segíteni.
Tehát kiszakadt a tőcsavar?
Alakítsd át rugós felfogatásúra.
Azért én ide írom a választ.
A képeid:
(másik kép kicsit kiegészítve)
Az első képen a tőcsavar elég érdekesen néz ki. Úgy látom már hegesztve volt, méghozzá elég randán és, mivel látszólag a hegesztésnél tört el abban sem vagyok biztos hogy öntöttvashoz való pálcával csinálták.
A második kép viszont még érdekesebb.
Ez mi? (zölddel karikázva):
Szerintem az a tőcsavar helye. A letört rész pedig a felfekvő felület volt, úgy mint a másik oldalon.
Tehát oda nem csavar kellene, hanem egy sík felület. De ha hiányzik is az a darab akkor is jól kellene tömítenie.
Persze gondolom azért nem a helyén van a tőcsavar mert valaki baromállat módra megtépte és kiszakadt a menet. Aztán ahelyett hogy szakszerűen javította volna felheftelte mellé a csavart, nem tudva azt, hogy öntött vasat öntött vashoz való elektródával kell hegeszteni, ezért le is tört.
A megoldás pedig: menetjavító, vagy egy mérettel nagyobb menethez való furat és bele menet. Aztán egy megfelelő tőcsavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!