Ha a BMW-t vennéd akkor átírás, biztosítás és első szerviz máris elvitte a teljes keretet, a később fellépő hibákra meg nem maradna semmi...
Passat sokkal jobb választás, kevesebbet eszik, olcsóbb a szervizelése, legendásan megbízható motor, olcsóbb az átírás és biztosítás is.
én elvinnélek más irányba: [link]
persze nincs akkora presztízse mint egy BMW-nek ez tény.
Én BMW párti vagyok, de a te helyzetedben én is inkább a Passatra szavaznék. Nagyon jók ezek a dízel BMW-k, ha van pénzed újan megvenni. Csakhogy ennyi idősen többnyire azért adják el, mert már jönnek ki a nyűgök, cserélni kéne a méregdrága szívósort, lóg a turbó, a porlasztók is kezdik feladni. Könnyedén összejön egy sokszázezres szervízszámla. Igaz, utána sokáig nyugodt lehetsz megint, de mire végigérsz a javításokon rengeteg bosszúságot okozhat, és igen sok pénzbe kerülhet.
A VW 1.9 dízelei híresen jók, bár a PD-knél megint bele lehet szaladni igen költséges javításokba.
Mennyit mész egy évben? Mindenképp kell neked a dízel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!