Robogó nem indul, mi lehet a gond?
A probléma a következő:
Adott egy CPI Hussar vagy mi ez, nem akar elindulni. Karbi szétszedve, kipucolva, gyújtás jó.
Amíg ment, elég gyenge volt, aztán most nem indul. (Nem az enyém, nem tudom pontosan hogy állt meg.) Elég gyenge kompresszióra gyanakodva (lendkereket elég könnyen átforgattam kézzel) szétszedtem. A dugó elég rendesen átégett, tiszta fekete az oldala, hengerfejbe belevert valamit, a membrán egyik lemezkéjéből egy kis darabka letört, gondolom azt.
A kérdésem igazából az, hogy mi az esély arra, hogy elinduljon, és működjön, hogyha csak egy pár új gyűrűt kap, esetleg membrán lemezkét, ami eltört?
Mert véleményem szerint ha kicsi is a kompresszió, be kellene indulnia.
Igen, tudom ideális lenne hengerfúrás, új dugó szett, stbstb, de a fúrás dugóval elég drága.. Az a lényeg, beinduljon és menjen.
be lehet indítani...ellenőrizd a gyújtás idejét, gyenge kompressziónál elég, ha 1 mm..
új, tiszta gyertyát tegyél bele...akkor talán. ha mégsem, akkor membrán... a gyűrűktől még beindulna, csak halványan muzsikálna.. de asszem ezt akarod...
Rendben.
Nem az enyém, és spórolni akarnak vele a probléma ez.
Azt hiszem az lesz, gyűrű, membrán, arra a lemezke talán nem drága, aztán próba. Gyújtást a végső esetben állítok, mert műszerem nincs hozzá, tehát saccra tudnám csak azt. De gyári jelre végülis bármikor vissza lehet állítani.
Kösz a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!