Ki hajt 50ccm-s supermotot, vagy endurót?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek rólla?
Valószinüleg most fogok venni supermotot.. És azért érdekelne a "vezetésélménye":)
2010. jan. 21. 17:18
1/20 anonim válasza:
50?????????????????????
Inkább biciklit vegyél akkor:D
3/20 A kérdező kommentje:
1. Sajnálom hogy ilyen szánalmas vagy..Én majd motorozok. temeg csak biciklizgess
2. 1-2 évre terveznék vele. mig nem tehetem le a nagyobb jogsit
2010. jan. 21. 17:55
4/20 anonim válasza:
Én Suzuki rmx 50-et hajtok nagyon zsír gép!!!
5/20 anonim válasza:
én most a nyáron mentem egy 50es Dt-vel, hát elég lehangoló volt... régebben jártam 125ös gépekkel, aztán azóta 500as, 600as motoron is volt, és ez az 50es valami förtelem gyenge... a 125 viszont király:)
6/20 anonim válasza:
szerintem egy 50 tökéletes arra hogy egy kicsit elsajátítsad a motorozást, ha tetszik veszel nagyobbat, ha nem akkor pedig nem. 14-15 évesen aki most kezd motorozni ne is vegyen nagyobbat
7/20 anonim válasza:
Kezdő motornak maga a tökély! "Vezetés élményre" viszont ne nagyon számíts.
8/20 anonim válasza:
biciklizek is, mintsem h egy 50est vegyek, ahogy mások is írták minimum egy 125ös amit vehet az ember...
9/20 anonim válasza:
kérdező! miért szánalmas az, aki biciklizik?
am nemsokára mindkettőt fogom csinálni(MZ ETZ 125)
ja és igazuk van, h minimum 125-ös ami ér vmit...
10/20 anonim válasza:
előző vagyok. 50-esből max simson a jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!