A rendőr büntethet érte, műszakin pedig simán megbukhat az autó. A helyzetjelző nem lehet kék, illetve a LED sem feltétlenül jó bele, nem úgy világít, ahogy kell neki, nincs meg a kellő átvilágított felület.
2014. szept. 27. 20:46
2/15 anonim válasza:
Rendőr büntet, műszakin kivágják a vizsgáról!
2014. szept. 27. 20:47
3/15 anonim válasza:
Senki nem büntet meg nyugi.:P
A műszakin letakarod pár "ronggyal" és rendőr előtt meg kicseréled rendes fehér izzóra, aztán az első kúton visszacseréled.:P
2014. szept. 27. 20:56
4/15 anonim válasza:
#3: azt megnézném aki minden rendőrautó előtt gyorsan kicseréli az izzókat úgy hogy a rendőr nem látja...
2014. szept. 27. 22:17
5/15 anonim válasza:
nem szarakodnék ilyennel
bár nem veszélyes, mint egy összevissza világító xenon, de egyrészt a kék sem szabályos, másrészt kizárt, hogy egy ilyen izzón legyen megfelelő E jelölés
lehet nem foglalkoznak vele, csak azért, mert kék, de ha megállítanak és kiderül, hogy duplán vagy szabálytalan, akkor kizárt, hogy ne büntetnének meg (teljesen jogosan)
2014. szept. 27. 22:18
6/15 anonim válasza:
Engem még soha nem büntettek meg érte és xenon égőt is előttük cseréltem ki 15 perc alatt, aztán vissza is cseréltem egy kúton és mentem tovább.:P
2014. szept. 28. 00:01
7/15 anonim válasza:
hú mennyi okoska tuningracer van itt.... maradjunk annyiban a gyengébb elméjűek kedvéért, hogy NEM szabályos.
2014. szept. 28. 01:52
8/15 anonim válasza:
csak gyárit fogadnak el utcán, és műszakin is.
merészség lebecsülni a rendőr figyelmét.
A led utólagos bebarkácsolása még nem engedélyezett.a foglalat kevés. A boltban is ki van írva, mindenki csak saját felelősségére vásároljon led-et, mert nem fogadják el.
persze okostojás mindig akad.
2014. szept. 28. 05:55
9/15 anonim válasza:
Ha az első helyzetjelző fehér színű, akkor mindegy, hogy milyen kivitelű! Konkrétabb meghatározás NINCS jogszabályban rögzítve!
2014. szept. 28. 08:41
10/15 anonim válasza:
Annyi meghatározás van, hogy jóváhagyási jellel kell ellátva legyen. Na ezt led-ben nem igazán fogsz találni, de ilyennel a rendőr nem foglalkozik, még műszakin sem veszik ki az izzót megnézni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!