A mindennapokban van értelme annak hogy az autó indulás után lezárja az ajtókat?
Nincs értelme szerintem, mégpedig azért, mert megálláskor kinyitja. Igy nem ér semmit, bárki rádnyitja az ajtót például pirosnál állva. Menet közben pedig nem nyitják rád.
Mondjuk nálam már reflex, hogy bezárom az ajtót gombbal, aztán majd ha kiszállok vagy felveszek valakit, kinyitom. De azért zárom be, hogy ha megállok például a pirosnál, ne üritsék ki a csomagtartót.
Amúgy a zár ettől nem rongálódik.
Nekem se.
Mondjuk azon már én is gondolkoztam, hogy a csomagtérajtót bárki felnyithatja, amíg én "elöl" ülök. Ezért laptopot, pénzt, értékesebb holmit nem tartok ott.
Van olyan autó aminél a csomagtartót nem lehet kinyitni ha jár a motor, tehát nem is tudják kirámolni a piroslámpánál.
Ha lezár elindulás után az autó akkor leállításkor nyit ki. Ha valaki beakar beszállni akkor gombbal ki tudod nyitni neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!