Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha Ausztriában dolgozom,...

Ha Ausztriában dolgozom, itthon tudok venni autót részletre?

Figyelt kérdés
A lakcímem Magyarországon van bejelentve, szezonális munkákat vállalok kint (egy évbe 8 hónapot dolgozom), bőven kitudom fizetni azt a havi 20-25 ezret.

2014. szept. 26. 01:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem ehhez lehet nem lesz megfelelő a munkáltatói igazolásod.
2014. szept. 26. 02:14
 2/12 anonim ***** válasza:
59%
Ezt egy magyarországi bankkal kell megbeszélned. A banknak garancia kell, hogy vissza tudod fizetni a hitelt. Konkrétan mit tudsz garantálni? A havi 20-25 ezer Ft pedig mire elég? A kamatok miatt pedig a kölcsön dupláját kell majd visszafizetned! Javaslom, inkább kérjél kölcsön családi- vagy baráti körből olyantól, aki megbízik benned! Van ilyen?
2014. szept. 26. 09:31
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha van munkáltatói igazolásod simán.
2014. szept. 26. 10:05
 4/12 anonim ***** válasza:
Évi 8 hónap alatt nem tudsz összespórolni egy kocsira valót? Elég szar melód lehet
2014. szept. 26. 10:22
 5/12 A kérdező kommentje:
Az AAA autónál szeretnék autót venni. Egy 3 milliós Honda Civicet nincs kedvem egybe kifizetni. Igen, elég szar melóm van, csak 1900 eurot keresek kedves pozitív magyar barátom. :))
2014. szept. 26. 13:55
 6/12 anonim ***** válasza:

Barátom, én sem magyarországon élek, és én meg csak 3800-4000 ausztrál dollárt keresek ha már itt tartunk.

Most akkor nincs kedved, vagy nem tudod egyben kifizetni?

2014. szept. 26. 15:24
 7/12 anonim ***** válasza:
ha kétezer euróból(bocs ezekrkilencszázból) ezret félreteszel, egy év alatt megvan az autó. havi huszonötezrével 10 év alatt kétszer kifizeted. és lesz egy 15 éves hatmilós kiviked. de nem baj, elmondhatod hogy kinti fizetésből vetted. kedves pozitív kinndolgozó....
2014. szept. 26. 15:38
 8/12 A kérdező kommentje:
Ne ti akarjátok beosztani a fizetésem, majd azt én tudni fogom. A kérdésre válaszoljatok.
2014. szept. 26. 16:34
 9/12 anonim ***** válasza:

Na pityu de megnőtt az arcod a kintimunkától. Válaszoltunk már. Papírod van-e az ezerkilencszázró???

Bemondás kevés lesz. "Jó napot kívánok azt a hátommilás kiviket kérem hitelre mer ezerkilencázat keresek kinnn.....

2014. szept. 26. 21:27
 10/12 A kérdező kommentje:
Persze, hogy van róla papírom. Kint nem mindenki akar simliskedni és 50 ezren bejelenteni a másikat. Egyébként német állampolgár vagyok, csak 20 évig itt éltem és ilyenkor a családom meg a barátaim miatt jövök vissza.
2014. szept. 27. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!