Ha csak 2 db téli gumid lenne, hátsókerék hajtású autónál hova raknád fel?
Figyelt kérdés
2014. szept. 20. 15:21
2/16 anonim válasza:
A csomagtartóba. Utána elmennék vele egy gumishoz, ahol vennék mellé még kettőt. Az autónak négy kereke van, ha nem lenne mind a négyre szükség, akkor kevesebbet raknának alá. Mind a négyre kell téli gumi.
3/16 szántóvető válasza:
jártam már hasonló cipőben,előre raktam,nem bántam meg.
4/16 anonim válasza:
En arra a kerekre rakbam,amelyik a meghajtasert felel.
5/16 dirtboy válasza:
egyértelműen a kormányzott kerekekre tehát előre,fékezésnél is neki van főszerepe.
a legfontosabb meg az hogy tudd megfelelően irányítani és megállni az autóval nem az hogy jól bírjon gyorsulni.
egyébként meg vegyél két olcsó téligumit addig még van mire felrakni,hátsókerék hajtás és 50%ban nyári gumi nem jó párosítás.
6/16 anonim válasza:
elsőre,
inkább csússzon meg a hátulja és meg tudom probálni korrigálni, minthogy ne tudjak irányítani/befordulni...
7/16 anonim válasza:
Hátulra, aztán élvezném a ringlisplilt valami elhagyott reptéren.
Benzin helyett inkább gumira költs, mert ha nincs benzined nem halsz meg. (Vagy nem kell 3 autó árát kifizetni egy apró csúszásért.)
8/16 anonim válasza:
Hátra, mert az előző válaszolókkal ellentétben nekem eszem is van, nem csak jogsim.
9/16 anonim válasza:
Elsőkerekes autónál is mondják, hogy a jobb gumit mindig hátra. Tehát télen a téli a jobb, az megy hátra. Pláne egy hátsókerekes autón...
10/16 anonim válasza:
#9! elfogadom a válaszod, ha meg is indokolod te is...
lehet még meg is fogadom, ha meg tudsz győzni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!