1.9 PD TDI motorral szerelt autó meddig megy el?
Figyelt kérdés
Konkrétan egy 2007-es Superb ről lenne szó amiben van 330000 km. Érdemes megvenni vagy inkább öregebbet kevesebb km-el?2014. szept. 20. 13:12
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat :)
2014. szept. 21. 18:05
12/13 anonim válasza:
Ha nem titok, mennyit kérnek ezért a Skodáért, és azért a pénzért milyen alternatívákra gondoltál még?
13/13 anonim válasza:
Nos, ha gondos gazdája volt, akkor el. Az 1.9-esben BOSCH PD elemek vannak, amik a legjobb minőségűek. Nekem volt ilyen Superbem, gond nem volt vele soha, szerettem is, igaz csak 130000-ig hajtottam, most 1.8 tsi Passatom van. Nővéremnek viszont már 400000-et futott az 1.9-es Superb. Egyébként, mint minden használtautónál, ennél is a leglényegesebb, hogy milyen volt a tulajdonosa. Szóval nem lehet megjósolni, hogy elmegy-e még ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!