Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megéri Opel Vectra B-t venni...

TSkull kérdése:

Megéri Opel Vectra B-t venni 1.8-as motorral?

Figyelt kérdés
Találtam egy nagyon szép példányt, amelyiknek 1.8-as a motorja. Vezettem 1.6-ost és szerintem nagyon unalmasak. A gond viszont az, hogy nem vagyok nagyon eleresztve anyagilag, vagyis egy átlagos polgár vagyok, átlagos fizetéssel. Mentségemre legyen mondva, hogy városban egyáltalán nem szeretek autózni, és nagyon ritkán teszem. Inkább hosszabb utakra használnám, úgy szerintem évente kb. 10-12 e km-t. Mennyit eszik egy ilyen, és ilyen anyagi helyzet mellett válasszak inkább egy G astra 1.6-ost, Vw golf IV-1.6 ost, vagy B vectra 1.6-ost? Még fiatal vagyok, és most szeretnék egy kicsit nem tatás autót vezetni, ugyanis majd idővel úgyis az ilyenek jönnek be a képbe.

2014. jún. 29. 12:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekünk az van :) nagyon szép példány volt a miénk is (és az is), 7 évesen vettük 2008-ba. Azóta a kötelező szervízen kívül más baja nagyon nem is volt. Városba mi se használjuk, csak hosszabb utakra. Vezetési élményről nem tudok nagyon beszélni, mert kocsiba csak utasként ülhetek be, nincs jogsim.

Ha tényleg szép példány, nagyon megéri megvenni, bár egy ennyi éves kocsinál sajnos már egyre több minden előfordulhat, az idő nagy úr.

17/f

2014. jún. 29. 12:38
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha az 1.6-os nagyon unalmas volt neked, akkor az 1.8-as csak kicsit lesz unalmas. Olyan eget rengetően nagy különbség nincs köztük.

Fogyasztását meg tudod nézni a spritmonitor.de oldalon. Én most nem fogom előkeresni, de tippre 7,5-8l körüli átlaggal nyugodtan számolhatsz.

Az Astra, a Golf se lesz ennél élménydúsabb kocsi. Ha élményre vágysz, keress egy Corsa vagy Astra GSI-t.

2014. jún. 29. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!