Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért ilyen ronda a Nissan Juke?

Miért ilyen ronda a Nissan Juke?

Figyelt kérdés
A Nissan ezt komolyan gondolta? Tényleg nem volt semmilyen más, jobb ötlet? Ez a dizájn vetekszik a Fiat Multiplával... Van ember, aki kitalálta és megrajzolta. A főnöke jóváhagyta, az importőr behozta, és még ember is van, aki megvette!

2014. szept. 17. 13:58
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Tudom, az ízlés privát dolog, de a Juke kiverte nálam a biztosítékot... :D
2014. szept. 18. 11:15
 12/16 anonim ***** válasza:
-Leontozások értelmetlenül? o.O Nem vagyok "lájkvadász", de kissé felháborít, hogy leírom a véleményem, akivel senkit nem bántok meg, és lepontoztok. Ha segíteni próbálok valakinek, akkor meg azért. Ha valaki leírja igényeit, hogy milyen autót/motort szeretne, és nekem véletlenül van tapasztalatom valamivel, ami ezeknek az igényeknek megfelel, leírom, lepontozzátok (nem csak nálam, sok igazán értelmes válasz mellett látom, hogy 30%-ban hasznos, ha már netán 50, az nagyon nagy dolog). Mért kell ennyire rosszindulatú taplónak lenni? Nem értem...
2014. szept. 18. 14:57
 13/16 anonim ***** válasza:
42%
Én is az egyik legrondább (legidiótább) formájú autónak tartom a Juke-ot. (A legrondább számomra a régebbi Ssangyong Rodius volt, kimagaslóan...) És csodálkozom azon is, hogy másoknak tetszik. De hát nem vagyunk egyformák. Úgy tudnám elképzelni, hogy egy bohóc vagy egy udvari bolond szolgálati autója lehetne. Pedig egész normális kinézetű embereket látok, akik hajlandók voltak pénzt adni érte. Rejtély...
2014. okt. 17. 20:05
 14/16 anonim ***** válasza:

Nincs ebben semmi rejtélyes. Szerencsére nem vagyunk egyformák. Különben mindenki ugyanolyan autóban ülne, ugyanolyan ruhát hordana, ugyanazt a zenét hallgatná.

Amíg el tudjátok fogadni, hogy más mást szeret, nincs baj. A gond ott kezdődik, ha valaki azt hiszi, amit ő szeret, az az igazi, mindenki más hülye.

2014. okt. 17. 20:15
 15/16 anonim ***** válasza:

Akinek célja eljutni "A" pontból "B"-be, annak megfelelő ez a járgány, pláne, ha komolyabbat megfizetni/fentartani nem tud.

Aki "A" pontból "G"-be akar eljutni és pénze is van rá, '65-ös Chevrolete-et használ.

2014. okt. 18. 06:22
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem speciel nagyon tetszik, és bizonyára annak a nem kevés embernek is, akik sorra vásárolják a vadonatúj Juke-okat. Egyre többet látok szaladgálni, és nem is az az árkategória, amit azért vennének meg, mert csak erre telik, mindegy, hogyan néz ki.
2014. dec. 28. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!