Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért ilyen ronda a Nissan Juke?

Miért ilyen ronda a Nissan Juke?

Figyelt kérdés
A Nissan ezt komolyan gondolta? Tényleg nem volt semmilyen más, jobb ötlet? Ez a dizájn vetekszik a Fiat Multiplával... Van ember, aki kitalálta és megrajzolta. A főnöke jóváhagyta, az importőr behozta, és még ember is van, aki megvette!

2014. szept. 17. 13:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
47%

A "szép" és a "ronda" szubjektív kategória.

Nem tetszhet minden mindenkinek egyformán.

.

"...és még ember is van, aki megvette!"

Ami neked nem tetszik, más még láthatja szépnek.

A másik: kimit/milyet vásárol, az függ az anyagi helyzetétől.

2014. szept. 17. 14:22
 2/16 anonim válasza:
45%

Attól mert neked nem tetszik sokaknak igen. Napi szinten 6-5-ot látok.(kisváros). Én is elfogadnám.

DE NEKED EZ MIÉRT IS ILYEN NAGY PROBLÉMA?!?!

2014. szept. 17. 14:49
 3/16 anonim ***** válasza:
65%

A Juke annyira ronda, hogy az már szép. Komolyan, elsőre nálam is kiverte a biztosítékot, de már annyira megszoktam a látványát, hogy kimondottan tetszik. Ellentétben az ominózus Multiplával, amitől mind a mai napig kiráz a hideg.

A szépség egyébként is egy szubjektív fogalom. Ha neked nem tetszik, nem kell megvenni és kész.

2014. szept. 17. 15:13
 4/16 anonim ***** válasza:
68%
Hát én nem tudom megszokni. De tényleg van belőlük nem kevés.. De akárhányszor meglátok egy ilyet, mindig szörnyülködöm, hogy ez milyen undorító, hogy az anyámba lehet ilyen ronda autót csinálni, ráadásul még meg is venni jó drágán. Amúgy idősebb 40-55 év közötti nőket és fiatal kis pcsákat láttam eddig ilyen autóval. Bár nekem mindegy ki milyen ocsmányságra költi a pénzét, az ő pénze leszarom mit kezd vele, de tényleg hihetetlen, hogy valakinek ilyen szintű ízlésficama van. És ilyennek van sok pénze, ilyen embernek, hát beszarás és szégyen.
2014. szept. 17. 16:51
 5/16 anonim ***** válasza:
20%
Inkább az a beszarás és szégyen, hogy ilyen szűklátókörű vagy. Én Németországban élek, ahol köztudottan az Audi-BMW-Mercedes a népszerű, illetve a fiatalok/kispénzűek esetében az Opel-VW. Ennek ellenére van relatíve sok Juke, pedig itt a japán autó majdnem olyan ritka, mint az átlátszó holló. Tehát valahol mégsem olyan ronda az, legfeljebb neked nem tetszik, Persze jöhetnék olyanokkal, hogy maradi vagy meg begyöpösödött, de én ilyeneket nem mondok, pusztán azért, mert számomra világos, hogy mindenkinek más az ízlése. És az ízlés ugye, mint tudjuk, olyan mint a segglyuk: mindennkinek van, de nem vagyunk kíváncsiak a másikéra.
2014. szept. 17. 17:46
 6/16 anonim ***** válasza:
85%

Talán a praktika a szépség rovására ment. (a szerelők könnyebben hozzáférjenek a lámpához, vagy télen a lámpáról jobban letudjon olvadni a hó)

VAgy az is lehet, hogy egyszerűen csak kipróbáltak egy innovatív formatervezést, és ez lett az eredménye. Azért a Juke még mindig jobban néz ki, mint a Fiat.

2014. szept. 17. 17:55
 7/16 anonim ***** válasza:
92%
Tény hogy elég megosztó. Valakinek tetszik, valakinek nem. De a Nissan megkockáztatta, és eléggé sikeres lett vele. Erre mondják hogy bátraké a szerencse.
2014. szept. 17. 18:39
 8/16 anonim ***** válasza:
50%
Nekem tetszik. Eöször persze én is pánikrohamot kaptam, de annyira megszoktam, hogy egy combosabb motorral mernék venni egyet. De olyan nagyon nem ástam bele magam a Juke-témába. De a Multipla szerény véleményem szerint tényleg ronda...
2014. szept. 17. 19:03
 9/16 anonim ***** válasza:
88%
Mert így gondolták ki.Nekem sem tetszik,ezért nyilvánvalóan soha nem is veszek ilyet de valszeg még csak ülni sem fogok ilyenben.Ilyen egyszerű.Van akinek tetszik az megveszi,használja.Nem kell a más dolgával foglalkozni.
2014. szept. 17. 19:53
 10/16 anonim ***** válasza:

én már csak azért vennék Jukeot vagy Multiplát, mert azt még a tolvaj is sírva lopja el :)

amúgy egy autónál nekem sokadlagos dolog a külső, sokkal jobban érdekel a megbízhatóság, az erős motor, és a fenntartási költségek. bár inkább veszek egy csúnyának mondott autót, mint egy unalmas, átlagos formájút.

2014. szept. 17. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!