Milyen motor illik egy nőhöz?
Szeretnék egy motort venni, ami nem ilyen robogó jellegű, meg nem is chopper.
23 éves vagyok, ezzel járnék munkába.
Kedvenc márkám a Kawasaki, esetleg ebben a márkában tudnátok ajánlani valamit, amin nem néznék ki nevetségesen?
Vagy jöhet más márka is! Köszi a segítséget!
Bármilyen motor megfelel amit biztonságosan tudsz kezelni ( leér a lábad, eléred a kormányt stb ) és persze amire jogosítványod van.
Nincs női motor...Férfi motor sincs.
Mire van jogsid?
Szerintem egy honda cbr 250 jó lenne. Vagy kawasakikból is valami 250-es típusokat nézz vagy esetleg 400-ast.
MÉG KOCSI SE!
:D viccelek. Am ha veszel kicsit vegyél mert nem fogod bírni megtartani.
"I.B.T. nevű felhasználó válasza:
MÉG KOCSI SE!
:D viccelek. Am ha veszel kicsit vegyél mert nem fogod bírni megtartani."
Te sem ültél még nagyobb motoron. Egy motort nem kell megtartani. Ha megállsz és leér a lábad rendesen, akkor bármilyen utcára tervezett motort "meg tudsz" tartani - nem kell erőembernek lenned. Ha pedig el kezd dőlni a gép, akkor nem tudod "megtartani" - mondjuk tolás közben - a könnyűnek számító sportgépeket se.
A kolléganőm 174 cm magas és kb 52-55kg lehet - egy ZX10R - én nem láttam rajta a nagy erőlködést, lehet jól titkolja vagy nagyon erős...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!