Külföldre járok melózni, milyen autót vásároljak ami megbizható?
Skoda Octavia 1.9 TDI, nem PDTDI, hanem sima TDI.
Mi ilyennel jártunk ki dolgozni, A munkáltatóé volt, hetente váltottuk egymást, 8-an dolgoztunk, 4 itthon, 4 kint, heti váltásban, mi kimentünk, le se állítottuk a kocsit, kipakolás-bepakolás, ők jöttek haza. Ment a kocsi sokat, aztán egyszer meg lett törve, meg már volt benne vagy félmillió km, aztán kaptunk egy másik autót, de én csak egyszer mentem ki vele mert otthagytam a céget.
Konkrétan nem nagyon tudok a szervízeléséről, új volt amikor megkaptuk, de olajcsere 1,5-2 havonta, gumik is, kopó alkatrészek, de nagy gondra nem emlékszem.
Attól függ, hogy mire van igényed. Az 1,9 tdi Octavia nagyon jó.
De ha nem számít a kényelem akkor 1,9 D Golf 3. Minimális meghibásodási lehetőség, nincs agyonelektronikázva, nincs mi beálljon benne, mint a modernebb autoban.
Az újabbak már akkor sem indulnak be ha valami apróság tönkremegy, mert letilt. Szerintem a megbízhatóság fontosabb mint a kényelem. Arról nem is beszélve, hogy pályán is 6L alatt jössz ki vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!