Tudnátok segíteni, hogy vásároljak Ebay-en? Paypallal annyit hallottam, de mégis hogyan? Megbízható? Mennnyi a postaköltség? Mennyi idő a kiszállítás?
Paypalhoz hozzáadod a bankkártyádat és amikor fizetni kell arról vonja le az árat. Nagyon egyszerű és biztonságos.
A postaköltség ott van az ár alatt minden terméknél. Szállítási idő meg változó, 1-5 hét között.
Én rendszeresen vásárolok, csináltam egy PayPal számlát, dombornyomott kártya kell hozzá, és baromi egyszerű. A szállítás általában 2-6 hét, a szállítási költség változó, de sokszor ingyenes. Egy csomó mindent töredékáron lehet megvásárolni, mint itthon a boltban. Egy dollárért kapsz például olyan órát vagy karkötőt, amit itthon ötezer forintért árulnak és ebbe már a postaköltség is benne van. Viszont sokszor jártam úgy, hogy a megküldött árú minősége enyhén szólva is gagyi volt, de ez ugye a képen nem látszódott, de nem foglalkoztam vele, mert egy-két dollárért ennyi belefér.
Ebben a könyvben írnak róla valamennyit: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!