Megbízható, minőségi vérnyomásmérőt és vércukorszint mérőt szeretnék édesapámnak vásárolni karácsonyra, tudnátok segíteni, hogy milyen márkájú vérnyomásmérőt és vércukorszint mérőt vásároljak?
Nekünk évekig Accu-Chek készülékünk volt. A gyógyszertárba vettük és nagyon megbízható és egyszerű volt kezelni. Volt benne a készüléken kívül egy lándzsa toll, amivel könnyű és kevésbé fájdalmas az ujj megszúrása. Tesztcsíkot és tűt is lehet hozzá kapni gyógyszertárakban nem kell messzire szaladgálni.
Most van egy új Dcont Trend nevű készülék. A sok éves készüléket akartuk egy újra lecserélni. Ez is jó a doki ajánlotta akciós volt. A csík egy kicsit olcsóbb bele.
Jah annyit még hozzátennék, hogy a dokitól kérdezd meg vagy a gyógyszertárban, hogy melyik a jobb.
Nekem mind a kettőt a dokim ajánlotta. A nővérke is egy Accu Chekkel ment a betegekhez házhoz de ő is egy Dcontra cserélte le az övét.
Bocsánat, de az is érdekelne, hogy hogyan tudok ezekhez az egészséget felmérő műszerekhez a legolcsóbban és legkönnyebben eljutni? Édesapámnak szüksége van rájuk, de ő félvállról veszi a dolgot.
Véleményeket várok erről a készülékről
Vivamax GYVHD1 Diavue Vércukormérő
Érdekelne, hogy megéri-e 10 ezer forintot hozzátenni tehát
20 ezer 23 ezer forintot fizetni, de olyan vércukorszint mérőt venni ami megméri a koleszterin és trigliceridet is?
A Braun elméletileg egy jó márka de nem tudom mennyire jó gyógyászat terén mert vannak márkák, amik pl. szórakoztató elektronikában nagyon ott vannak de háztartási és egyéb vonalon nullák.
Nem tudom a Braun minden vonalon jó-e de érdemes megkérdezni a patikust.
Szóval azért inkább az ismertebbet választanám.
Egyébként minden ilyen készüléket és hozzá tartozó dolgot lehet kapni a patikákban én eddig mindenhol láttam. Ahol veszed a gépet meg kell kérdezni, hogy tartanak-e hozzá tartozékokat. Én is egy szimpla kis gyógyszertárban veszem a csíkot meg a tűt. Ezek elég kelendő dolgok mert sokat használják, úgyhogy szinte mindenhol kaphatóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!