Komolyabb probléma is állhat a háttérben?
20 éves f. vagyok.
14-15 éves korom óta nagyon keveset mozgok. Naponta csak annyi volt, hogy bementem a suliba és hazajöttem. Ez kb. 1 km séta. + amit bent és itthon megtettem...
Tervezem, hogy elmegyek edzőterembe, formálni, építeni a testem.
Van egy 10 kilós, kétkezes súlyzóm, most ezzel "bemelegítésképpen" csináltam 2x20-at állva bicepszre, 10 fekvőtámaszt, 30 felülést; mindet szabályosan.
Ez kb. 15 perc volt összesen, eléggé megizzadtam még ennyi mozgástól is, de a lényeg most jön...
Elkezdtem szédülni egy kicsit, homályosan láttam, a nyakam is elkezdett fájni, szorító érzés volt a nyakamban. Mintha fojtogatnának... a bal karomon fentről le, az ujjaim végéig percenként végigfutott egy szúró érzés. Hirtelen bevillant, aztán elmúlt, megint bevillant, elmúlt... mindez kb. 1 óráig tartott, most úgy-ahogy helyreállt, de a szédülés, homályosan látás még mindig itt van.
Amint lefeküdtem a hátamra, párnával a fejem alatt, rögtön jobb lett, minden enyhült.
A szívem még mindég fáj egy kicsit.
Ez minek lehet az előjele?
76%-os válaszolók ne írjanak, köszönöm...
"76%-os válaszolók ne írjanak, köszönöm..."
ez mi ????????????? D:
A szíved nem fájhat mert nincs benne ideg.
Az nem a szíved hanem a mellkas.
Mozogj rendszeresen, szerintem túlerőltetted magad.
Kezdj kicsivel és fokozatosan emeld a terhelést és melegíts be előtte!
Az a lényeg, hogy heti 4-5 edzésed legyen meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!