Szerintetek manapság még lehet menő egy lada?
Egy aránylag eredeti de pl szélesíttett alufelnis kocka vagy ikerlámpás 1500-ös lehet-e jó még manapság :D
Tudom nem mai gépek de attól ha talál az ember egy jobb fogyasztásút az még lehet jó gép
Nálunk erősen él az emberekben az a sztereoitípia, hogy a ladások csak keménykedni akarnak, vezetni se tudnak és egy ócskavasra költenek annyi pénzt amiből már normális kocsit lehetne venni. Ez nem az én véleményem, de a környékünkön az emberek többsége így vélekedik. Szerintem egy lada valamiért még ma is menni, ami nicns agyon "tuningolva", megvan a varázsa, mint ahogy pl egy trabantnak is megvan. El kell dönteni, hogy mire akarod használni, ha utakra, eljutni a ból b be akkor fölösleges olyan kocsit venni, ha azért, hogy haverokkal elmenj kocsikázni, esetleg menőzni a kocsiddal, akkor vedd meg, de számolj azzal, hogy sokan le fognak szólni.
A nosztalgiaautók, valamint idősebb bácsik akik használják már 20-30 éve ezeket a gépeket és nem cserélik más tészta, az kellemes látvány szerintem az utcákon.
"Szerintem egy lada valamiért még ma is menni, ami nicns agyon "tuningolva""
Ezt jól leírtam... :D
Szerintem egy lada valamiért még ma is menő, ami nicns agyon "tuningolva" ezt akartam írni, bocsi.
én se a szarrá tuningoltra gondoltam
max a kerekeket cserélném mert az alufelni jó dolog :D
valamiért a jó ladákat nem tudom lenézni
Egy normális állapotú lada árán veszel egy elfogadható évjáratú és árú autót ami modernebb a ladánál és még kevesebbet is eszik.
Normális lada 300ezer, felnik rá pedig 100-150ezer.
Megéri??
a márka nem kitétel
csak sedan legyen ami hátul hajt
a ladában az a jó hogy nem félti úgy az ember mint egy bmw-t :D
használtautó erre a két beállításra jóformán csak ladákat bmw-ket és pár mercit ad be :D
Hát azért itt a faluban akad jobb is
De hátsó-hajtásos szedánt amivel lehet csapatni nem sokat tudok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!