Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fiat Punto - rol mi a vélemény...

Fiat Punto - rol mi a véleményetek? Többi lent

Figyelt kérdés
Autóvásárlás előtt állok és megtetszett egy punto,de nem tudok sajnos rola semmit.:( kérlek irjátok le a véleményeteket köszönöm szépen.

2014. szept. 13. 18:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Melyik generációs? Az első széria állítólag baromi jól sikerült, de abból a legfiatalabbak is tíz év felett vannak már. A kettes az nem olyan jó állítólag, de nekem nagyon tetszett amikor anno tesztvezetés keretében kipróbáltam egy Fiat szalonban, leszámítva azt hogy a külső tükör felfogatásának a környéke baromi sokat kitakar a kilátásból kanyarodás közben. A Grande megintcsak tök jó a maga nemében, van szerencsém ilyet használni már öt éve. Én ajánlom mindenképpen főleg a jól felszerelt példányokat (enyém is ilyen).
2014. szept. 13. 18:56
 2/5 anonim ***** válasza:
TC népítélet, autonavigátor vételi tanácsadó
2014. szept. 13. 19:13
 3/5 Napkiraly ***** válasza:
Ki lehet fogni nem rohadtat, de rozsdál a legtöbb. Olasz autó, így bármikor bármi elromolhat, jó szerelő vagy jó idegek kellenek hozzá
2014. szept. 13. 21:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Immár 8 éve hajtok egy 2-es Punto sportingot. Mivel ezek már 10 év körül vannak, ezért vannak nagyon leharcolt példányok. Jól meg kell nézni milyet veszel, de ez ugyanúgy igaz más márkákra is. Én merem ajánlani, mert keveset fogyaszt, a 1.2 16v megy is (8v max városba jó) olcsó hozzá az alkatrész. Rozsdásodással kapcsolatban csak annyi, hogy más márkánál újabb, fiatalabb típusok jobban rozsdásodnak. Szervízeléssel kapcsolapban pedig általánosan az a baj, hogy Magyarországon cseremesterek vannak (tisztelet annak a néhány autószerelőnak, aki logikusan is tud gondolkozni).
2014. szept. 14. 12:49
 5/5 anonim ***** válasza:

nekem is puntom van, 1.2-es, 2006-os évjárat. Nagyon meg kell nézni, hogy milyet veszel, mert amelyikkel az előtted lévő tulaj nem törődött, arra bizony rá kell költeni ,, egy keveset". De ez minden márkánál szerintem így van.

Nagyon könnyű vezetni, parkolni vele, befér mindenhova, viszont belül elég tágas a hely. Kényelmesek az ülések, viszont tény h olasz , így lehet többször viszed szervizbe mint egy toyotát, de olcsóbb is a javítása mint egy japán autónak. Én szeretem, nem bántam meg , hogy ilyet vettem, csak az bosszant, hogy már több mint fél éve nálam van a kocsi, de még mindig van mit javítani rajta, én egy elég elhanyagolt puntot fogtam ki :(

2014. szept. 18. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!