Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fiat punto mennyire jó autó?...

Fiat punto mennyire jó autó? Egy 2000es évjáratúra gondolok?

Figyelt kérdés
2014. aug. 22. 20:49
 1/8 anonim ***** válasza:

Alapvetően egy egyszerű autó, mechanikája elég jó.

Két nagy hibája van:

- sajnos előfordul hogy egy boyracernél köt ki, ezt messziről kerülni kell

- előfordul kisebb-nagyobb elektronikai hiba, de minél kevesebb extra van benne annál kisebb a hibalehetőség.

2014. aug. 22. 20:51
 2/8 A kérdező kommentje:
És ha kimegy belőle bármi is,alkatrész drága?
2014. aug. 22. 20:52
 3/8 anonim ***** válasza:
Drága. Én egy rosszul sikerült darabot fogtam ki, másodosztályú alkatrészekből összerakva, már 65 ezernél kezdődtek jelentkezni a problémák. Kilencvennél túl is adtam rajta.
2014. aug. 22. 21:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Jó kis kocsi, de az 1-es punto az jobban sikerült konstrukció
2014. aug. 22. 21:42
 5/8 anonim válasza:
1-es Puntonk volt majd 10 évig. Komolyabb problémánk sosem volt vele, de a következő tulaj nem törődött vele és tulajdonképpen 2 év alatt leroncsolta kívül belül.
2014. aug. 22. 21:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Hogy a csudába lenne már drága? Majdnem Suzuki árban van a fenntartása, bontóban is kapni hozzá mindent. Tipikus olcsón fenntartható kisautó. Igen, lehetnek hibái, s ilyen idős korban már a kasztnira is figyelni kell, de egy rendesen karbantartott típussal nem nagyon tudod magad megszívatni.
2014. aug. 22. 22:01
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Nehezen indul, puffog, sokat fogyaszt, nem menő
2014. aug. 23. 12:27
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem puntom van, 2006-os. Elég egyszerű autó, de nagyon könnyű vezetni, könnyű vele parkolni, ahhoz képest hogy nem egy nagy autó belül mégis tágasnak tűnik ( hátul még nem ültem ,azt nem tudom). Viszonylag olcsó az alkatrész hozzá, használtan vettem és az előző tulaj nem nagyon törődött vele, így kellett rá költeni, de ilyenekre gondolok, hogy fék betét csere, kuplung csere, koccant a kocsi régebben és nem rakták vissza a légzsákot. Ezek meg olyan dolgok, hogy egyszer kifizeted de jó esetben egy kuplunghoz nem kell sok sok évig hozzá nyúlni.

Kicsit kopok, és zörög, és nem egy villám (1.2-esem van) de városba tökéletes. És egyáltalán nem fogyaszt sokat szerintem, egymás után 3szor mértem a fogyasztását, csak városban használom, budapesten, igaz keveset ülök dugóban, de így jött ki 6,6 - 6,7 literes fogyasztás.

2014. aug. 27. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!