Fiat Punto 1-ben a műszerfalon kigyulladt egy piros teli kör. (azon a részen ahol a tank telítettségét mutatja) Mi lehet ez? Lány vagyok és műszaki analfabéta.
Figyelt kérdés
2014. szept. 2. 23:43
1/7 RRR válasza:
ha piros az baj
ha ott a hőmérő is akkor nagyon melege van a motornak,ne használd tovább,ki kell deríteni miért forrt fel
2/7 anonim válasza:
Rákerestem a googlen a "punto 1 műszerfal"-ra.
Érdemes lenne neked is mert több féle van és amit én találtam, az inkább azt jelzi, hogy kevés az üzemanyag.
Balról a második kép. Ilyen?
3/7 anonim válasza:
Nem vagyok fiatos, de azért:
az üres tank sárga szokott lenni nem?
Amúgy ha teli kör és felkiáltójel van benne, akkor az inkább kézifék.
magyarán be van húzva.
4/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
"Nem vagyok fiatos, de azért:
az üres tank sárga szokott lenni nem?"
Nem feltétlenül. Volt már pár autóm és volt, amelyikben piros volt.
Emlékszel még a Zsiguli/Lada-ra? ott is piros :)
Egyébként a kisasszony eltűnt, úgy hogy valószínűleg megoldódott.
7/7 A kérdező kommentje:
Bocsassatok meg,akkor megoldodott igen. Amugy az elso linken balrol a 2.igen. A kezifeket ismerem mar halistennek,ez telibe piros kor volt,a vizhofok felett vilagitott. Azota egyszer felvillant,de meg mindig fogalmam sincs . :D
2014. szept. 30. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!