Ha egy autóval lassan megyek nem fogyaszt sokat?
Figyelt kérdés
Néha-néha 10-15-20 km/h órával megyek itthon kis falumban
6 litert eszik százon akkor?
Akkor például ha 15-el megyek 1 óráig akkor 1,5 liternél nem fogyaszt többet?
Zenehallgatás miatt üres részen ahol nem igazán vannak ott szoktam így csinálni! Csak megkérdezek egy szakértőt biztos van itt! :)
2014. szept. 13. 07:28
11/18 anonim válasza:
Igen, az úgy már jobb. 40-nel 3.-ban már valószínű egész elfogadható lesz a fogyasztásod.
12/18 A kérdező kommentje:
Honda Civic 1991! 1,5 motoral
2014. szept. 13. 14:42
14/18 A kérdező kommentje:
Boyracer ? WTF ? :D
2014. szept. 14. 12:17
15/18 A kérdező kommentje:
Megnéztem a kifejezést nem vagyok én Boyracer! :)
Nem szoktam gyorsan menni :) Én shuffler vagyok :D
2014. szept. 14. 12:21
17/18 anonim válasza:
Kérdező, van cajgád? Ott megfigyelheted az áttétel fontosságát. Tekerhetsz, mint az őrült, és alig haladsz, vagy alig kell tekerned, és mégis sokkal gyorsabban mész. Attól függően, hogy milyen fokozatba kapcsolsz. Ugyanez van az autódnál is, csak ott a tekerést a motor végzi helyetted.
18/18 A kérdező kommentje:
Igen persze van bicom! :)
Igen tudom hogy a motor is ugyan úgy pörög ! :)
Hát oké Na most megyek is bicozni :) :D
Köszönöm a válaszokat! :)
2014. szept. 14. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!