Seat Ibizám 10L/100Km miért eszik ilyen sokat?
Figyelt kérdés
Seat ibiza 1991-es évjáratú miért eszik ilyen sokat?1.2 hengerenként injektoros,350 000 Km-ert futott Mi okozza ezt a nagy fogyasztást? Ha tud valaki segítsem moat vettem és ez derűlt ki hogy zabál.2014. szept. 2. 12:51
1/7 anonim válasza:
El kell vinni szerelőhöz, kismillió oka lehet.
Persze függ a vezetési stílustól is, de lehet vezérlés, hengerkopás, injektor, szivattyú...
3/7 anonim válasza:
Ilyen öregebb autónál ennyi km után az a benzin fohyasztás normális. De milyen fogyasztást mértél? Vegyes? Országúti? Városi?
Amúgy fékek nem fogják az autót mikor nem fékezel?
4/7 A kérdező kommentje:
A vezetési stílusom normál,nem húzatom 2500-3000-as fordulat fölé.A mért fogyasztás az átlag fogyasztásnál van.Közben megnéztem a külső elektromos üzemanyag szivattyút mert ebben kettő van egy a tankban egy pedig a tank alatt,tehát a kűlső pumpa nm eredeti hanem más tipus.Volt régebben hasonló öreg autó kb ennyit futhatott Km- ben 1.1 ccm Renault 11 karburátpros de az csak 6 litert fogyasztott. Ez a 10 liter mindrnhogy sok.Köszönöm az eddigi válaszokat!
2014. szept. 3. 00:55
5/7 A kérdező kommentje:
A fékek jók néztem,nem fogják az autót,mégcsak kerékcsapágy hiba sincsn
2014. szept. 3. 01:19
6/7 anonim válasza:
lambda szonda vagy légtömegmérő, ha könnyen hozzáférsz, tekerj ki egy gyertyát és nézd meg milyen színű, ha nem őzbarna, akkor biztos túldúsít valamiért, az pedig az említett 2 okból lehetséges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!