A ladát lehetne napi 100km-re használni?
Esetleg egy újat igen, csak Európában nem forgalmazzák.
A régi szoci autók ma már alkalmatlanok a napi közlekedésre. Hobbicélra jó, szerelgetni, találkozókra vinni. De bármikor elromolhat az elavult technika, és vagy a garázsban kell szerelni, vagy az út szélén.
Régen akinek muszáj volt, nyílván használta ennyit, de a nyugati autókkal szemben esélye sincs.
Gondolj bele: egy Lada motor élettartam durván 100.000 km lehet, azután nagy generál. Ez mégy egy kis köbcentis nyugati autónál is 4-500.000 km, ha nagyon hajták 250.000. S akkor nyílván az étvágya is nagyobb lesz a Ladának meg a szervizköltsége is. Az sem mindegy, hogy hányszor rohadsz le az útszélén. Nem, kizárt, hogy erre ma még ajánlható legyen egy Lada. Max szőlőbe vagy szomszéd faluba.
Én napi 500-600km-eket vígan megteszek vele. De minden nap azért elég kényelmetlen és fárasztó lenne. A benzinköltségről meg ne is beszéljük!
Egyébként eddig sokkal kevesebbet kellett szerelni a 36 éves Ladámat, mint a mai modernnek mondott 8 éves CR-dízel Opelomat. A Lada még soha nem állt meg alattam, az Opellel viszont már rohadtam le autópályán főtengely jeladó hiba miatt.
"nem
Aki mást mond, hazudik"
Részben igazad van, de gondolj csak bele, aki nagyon elszánt, bringával is megteheti ezt az utat, csak egséz nap nyeregben lesz akkor. :D
Vehetsz Ladát napi 100 km-re is, de ahhoz nagyon-nagyon rendbe kell tegyél mindent, és számolnod kell vele, hogy bármikor megállhat, és meg is fog állni alattad, aztán egy fél óra bütykölés után mehet tovább. De ahogy a fenti példám is mutatja ehhez kissé fanatikusnak kell legyél, ugyanis kicsit megpótolod a Lada árát, és veszel komolyabb autót, például F Astra, ami birja a hosszú utakat is. Nem beszélve a Lada minimum 8-9 literes fogyasztásáról.
vegyél iet: [link]
ez már injectoros tehát jobban bírja!!és nyugati autó! gázból meg annyibol jársz mint egy dizelböl.
ha 200 a kereted, inkább ez mint lada sztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!