Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyit fogyaszt egy chevrolet...

Mennyit fogyaszt egy chevrolet lacetti?

Figyelt kérdés
1.4-es benzines motorral (nem sedan) kinek van ilyen autója és mi a véleménye róluk ??
2014. aug. 29. 12:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Sokat fogyaszt a kategóriához és a motor teljesítményéhez/köbcentihez képest, és ráadásul nem is megy túl jól ... :/
2014. aug. 29. 15:16
 2/8 anonim ***** válasza:

7l alatt nehezen áll meg. Sajnos nem a legjobban sikerült motorok gazdaságosság szempontjából.

Maga az autó nem rossz darab, szép, komfortos, könnyen fenntartható gép. Nálam is képben van a kombi változat, a közeljövőben akarok majd kocsit cserélni. Igaz, én a 2 literes dízeleket nézegetem.

2014. aug. 29. 16:26
 3/8 anonim ***** válasza:

itt még 9-10 litereket is irnak a tulajok...de amúgy kinézetre nekem is tetszik... :D

[link]

2014. aug. 30. 12:10
 4/8 A kérdező kommentje:
Hat ezek nem biztatok ..:( lemondok a lacettirol pedig az egyik kedvenc autom de varosba hasznalnam minden nap de akkor csak ugy menne habztana kotok eg benzinkutat :/
2014. aug. 30. 12:35
 5/8 anonim ***** válasza:
55%
Sokat fal nagyon de nem ertek egyet azzal, hogy nem megy... a miénk elég jol gyorsul még 4-ösben is eleg szeppen huz ami ilyen autonal nem gyakran fordul elo 5 ajtos 1.4es 16 szelepes
2014. szept. 18. 22:20
 6/8 anonim ***** válasza:

tudom régi a kérdés, de talán valaki még olvassa és még picit "OFF-olok" is... nekem 1.8 122Le-s CDX-es lacettim van kombi, 215/50R17 felnivel és gumikkal nyugger tempóban országúton (80-100) között 12 körül, városban igaz megpakolva cementes zsák mi egyéb.. :) kapaszkodj meg közel a 18 litert elérte... ha a közös fogyasztást nézzük olyan 13.5 körül van az átlag, plusz 1 1.5 liter, de ugye itt a nagyobb gumik és kerekek is hozzátesznek valamennyit,

úgy átlagosan nem rossz kocsi, megvannak a maga hibái, és előnyei, A-ból B-be teljesen jó, nem egy Maserati, a fogyasztása valóban kifogásolható, de a rettegett CHECK ENGINE lámpát

[link]

én eddig csak gyújtáskor láttam égni, eddig 243-ezer van benne ebből én hajtottam bele közel 130-ezret,

még egy jó tanács akinek "Daewoo-i"opelje-i" voltak eddig az vegyen inkább ilyet, és ismeri a széria hibáit..

2017. júl. 15. 22:15
 7/8 anonim válasza:
Nekem 1.4 Chevrolet lacetti városba mèrtem 100km 7,35L
2019. szept. 10. 17:35
 8/8 gyuribacsika ***** válasza:
Ezt az 1.4-est 2007-es verzióban érdemes megvenni ? Tényleg a szelepek és a kormányszervó a tipushibái ?
2020. jan. 15. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!