Mennyit fogyaszt egy chevrolet lacetti?
7l alatt nehezen áll meg. Sajnos nem a legjobban sikerült motorok gazdaságosság szempontjából.
Maga az autó nem rossz darab, szép, komfortos, könnyen fenntartható gép. Nálam is képben van a kombi változat, a közeljövőben akarok majd kocsit cserélni. Igaz, én a 2 literes dízeleket nézegetem.
itt még 9-10 litereket is irnak a tulajok...de amúgy kinézetre nekem is tetszik... :D
tudom régi a kérdés, de talán valaki még olvassa és még picit "OFF-olok" is... nekem 1.8 122Le-s CDX-es lacettim van kombi, 215/50R17 felnivel és gumikkal nyugger tempóban országúton (80-100) között 12 körül, városban igaz megpakolva cementes zsák mi egyéb.. :) kapaszkodj meg közel a 18 litert elérte... ha a közös fogyasztást nézzük olyan 13.5 körül van az átlag, plusz 1 1.5 liter, de ugye itt a nagyobb gumik és kerekek is hozzátesznek valamennyit,
úgy átlagosan nem rossz kocsi, megvannak a maga hibái, és előnyei, A-ból B-be teljesen jó, nem egy Maserati, a fogyasztása valóban kifogásolható, de a rettegett CHECK ENGINE lámpát
én eddig csak gyújtáskor láttam égni, eddig 243-ezer van benne ebből én hajtottam bele közel 130-ezret,
még egy jó tanács akinek "Daewoo-i"opelje-i" voltak eddig az vegyen inkább ilyet, és ismeri a széria hibáit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!