Hogyan hozzak be autót németektől?
Figyelt kérdés
kinéztem egy autot. legyen az ára 3000 euro.
megbeszélem, kimegyünk megnézni, és ha minden ok vele akkor fizetünk..? ezután? a forgalomba helyezéssel nagyjabol tisztaban vagyok, de milyen papirok kellenek hogy be tudjam hozni.. mennyi idő alatt kell forgalomba helyezni.. milyen rendszámal tudok hazajönni vele egyaltalan?
koszonom a segitseget
2014. szept. 12. 11:42
1/5 anonim válasza:
trailer, lábon nem hozhatod haza...
2/5 anonim válasza:
Dehogynem hozhatod haza lábon... Ne találj már ki ilyen hülyeséget kedves előző.
Ideiglenes német rendszámot kell venni, 99€-ba kerül nagyjából 30 rugó, és azzal 3 napig BÁRHOL mehetsz vele.
Rajta lesz a dátum. Én ilyet kaptam:
És így Magyarországon is volt hogy menni a KPM-hez, az adóhivatalhoz, és az okmányirodába.
Hetente hozunk be autókat, szóval nyugodtan hozhatod ezzel.
3/5 anonim válasza:
igen én úgy gondoltam h ha ki van vonva a németeknél....
4/5 A kérdező kommentje:
köszi a segitseget!
2014. szept. 16. 15:11
5/5 anonim válasza:
Ha ki van vonva, akkor is hazahozhatod a lábán, csak ismétlem, ideiglenes rendszám kell. Mi is így hoztuk be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!