Suzuki swiftbe utólag csomagtartó világítást honnan hozzak áramot?
Figyelt kérdés
2001 swiftbe szeretnék beépíteni csomagtartó világítást gyárilag sajnos nincs,égő kapcsoló vezeték megvan,csak azt nem tudom honnan húzzak áramot.Úgy hogy mindig kapcsoljon ha nincs benne a kulcs akkor is stb... Legegyszerűbb úgy lenne ha simán direktbe kötném az akksiról egy biztosítékkal, de hát az mégis hogyan néz ki hogy 2 száll vezeték megy rá.2014. márc. 7. 11:44
1/5 Beviz Elek válasza:
Esetleg a belsötér világításra. Amikor az kapcsol, kapcsol a csomagtartód világítása
2/5 A kérdező kommentje:
Hát igen gondoltam arra is, hogy annak a vezetékét valahol megcsapolom,de pont nem akarom hogy egyszerre égjen,úgy lenne jó ha külön égne.
2014. márc. 7. 11:59
3/5 anonim válasza:
Ami nekem jutott az eszembe, az a közép konzolba lévő hamus világítása lenne. Beszerelsz a műszerfalba 1 kapcsolót és utána a szőnyeg alatt pedig el tudod vezetni a csomagtartóig, ott felszereled az égőt és kész. Az egyetlen hátránya az lenne, ha világítani akarsz a csomagtartóba fel kell kapcsolnod legalább a tompított fényszórókat.
4/5 anonim válasza:
"de hát az mégis hogyan néz ki hogy 2 száll vezeték megy rá."
Mindenképp két szál (csak így póriasan egy essel), kell rá:
1. állandó pozitív, ami levehetsz pl. a belső világítás tápjáról, vagy mint írtad közvetlenül az akksiról vagy a biztosíték tábláról külön biztosítva.
2. test - vagyis a negatív - amit egy nyomó kapcsolóval kapcsolsz, pl. egy ilyennel: [link] amit a csomagtartó szélébe fúrsz be, és lecsukott ajtónál lekapcsolja a világítást mint más autóknál.
5/5 anonim válasza:
Amit a 4es mondott nem hülyeség. A swiftben alapból van ilyen nyomó kapcsoló a csomagtartó ajtónál a csipogó miatt. Ha az működik arra is rá lehet kötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!