Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen hamar hozzák ki a jogsit?

Milyen hamar hozzák ki a jogsit?

Figyelt kérdés
2014. szept. 8. 20:14
 1/4 anonim ***** válasza:
változó , nekem 1 hét volt
2014. szept. 8. 20:16
 2/4 anonim ***** válasza:
nekem majdnem kihúzták a 30napot. pedig kategóriabővítés volt csak :D mondjuk az is ugyanannyi munkájukba kerül :D
2014. szept. 8. 20:17
 3/4 anonim ***** válasza:
3-4 hét, ha nem a bp-i központi okmányirodába mész el érte.
2014. szept. 8. 20:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem 2 hét volt, de van, aki pár utcányira lakik tőlem és neki 1 hónap volt pár héttel korábban, mint nekem. Ez változó. Szerintem függ attól is, hogy éppen mennyit kell kiállítaniuk, éppen mennyien vizsgáznak. Legyél türelmes, ha eddig kibírtad, akkor már ez az idő nem sok.

Amúgy nem értem a logikájukat, egy kezdőnek pont hogy azonnal kezdeni kellene vezetni és egy kis rutint szerezni, mert aki a tanfolyam előtt nem vezetett, annak az az 1 hónap pont elég, hogy mindent elfelejtsen és egy tanfolyamot elkezdő tudásával kerüljön a forgalomba. De hát ez Magyarország napjainkban...

Legyél türelmes.

2014. szept. 8. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!