Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szoktatok versenyezni a pirosnál?

Szoktatok versenyezni a pirosnál?

Figyelt kérdés
Velem gyakran elő fordul hogy ki hívnak versenyre bőgeti a motort hát én fityóval megyek jó sokszor le is indul ugyhogy nem nagy versenyek vannak de egyszer majd megmutatom

2014. szept. 11. 09:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
A közút nem versenyzésre való.
2014. szept. 11. 09:18
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Viszont, ha pole-pozícióban vagyok, akkor csak annyira indulok dinamikusan, hogy zöldhullámot kapjak. Na meg azért, hogy mögöttem minél többen tudjanak átmenni a zöld jelzésen.
2014. szept. 11. 09:30
 3/12 gomzoli ***** válasza:
76%
Dedós kis pötschű huszonéves majomemberkéknek való mulatság, akik azt hiszik, hogy így valamit elérnek.
2014. szept. 11. 09:30
 4/12 anonim ***** válasza:
94%

Normális vagy, ember??? Az ilyen szerencsétlenek szoktak verseny utàn pár hónappal megtörten állni a bíróságon, könnyeikkel küszködve és azt dadogják, hogy igazából nagyon sajnálják, amiért kinyírtak egy fél családot.

Komolyan, manapság már annyi, de annyi helyen tudod másokra veszélytelenül felnyomni az adrenalinodat, akár autóversenyzéssel is. Legyen már annyi eszed, hogy ha egy majom bőgeti melletted az egykettes tuningszuzkát a műcsöcsű nőjével vagy a drogos haverjával az oldalán, akkor ne te legyél a másik majom, aki felveszi a kesztyűt. Hagyd meg ezt a nálad hülyébbek szórakozásának.

2014. szept. 11. 09:37
 5/12 anonim ***** válasza:
86%

Nem, és mélyen megvetem az ilyen idiótákat, akik tudatosan játszótérnek használják a közutat, más embereket veszélyeztetve.

Aztán ezekből lesznek a hírek, csak sajnos sosem ti haltok meg, hanem a vétlen áldozatok...

2014. szept. 11. 09:40
 6/12 anonim ***** válasza:
78%
Nem. A közút közlekedésre való. Versenyezni ott vannak a versenypályák.
2014. szept. 11. 10:28
 7/12 anonim ***** válasza:
34%

Haha, te vagy a fityós? :D

Amúgy mikor első vagyok, vagy ha az előttem lévő is siet, akkor bizony odalépek neki 60-70-ig, persze ez függ a forgalomtól is. Mindenki szokta ezt csinálni, csaki tt mindenki a mintaképet játsza. Ja és a törvény sem tiltja, ha nem léped túl a sebességet.

2014. szept. 11. 11:14
 8/12 anonim ***** válasza:
83%
Hogyne tiltaná a törvény. Úgy hívják, közúti veszélyeztetés, bűncselekménynek számít, és szemlyi sérüléses baleset okozása esetén egytől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
2014. szept. 11. 11:40
 9/12 anonim ***** válasza:
31%

kivikeseket, meg az egykilenctádé gulfikatz mindig lealázom....

Amúgy hogy versenyzel ha nem indul a fityó?

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__597..

2014. szept. 11. 12:33
 10/12 anonim ***** válasza:
Tegyük fel az autóm 4 mp alatt felveszi a 70-et. Igen, keményen megindulok, de szét is nézek. Na miért is veszélyeztetek bármit is?
2014. szept. 11. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!