Szoktatok versenyezni a pirosnál?
Normális vagy, ember??? Az ilyen szerencsétlenek szoktak verseny utàn pár hónappal megtörten állni a bíróságon, könnyeikkel küszködve és azt dadogják, hogy igazából nagyon sajnálják, amiért kinyírtak egy fél családot.
Komolyan, manapság már annyi, de annyi helyen tudod másokra veszélytelenül felnyomni az adrenalinodat, akár autóversenyzéssel is. Legyen már annyi eszed, hogy ha egy majom bőgeti melletted az egykettes tuningszuzkát a műcsöcsű nőjével vagy a drogos haverjával az oldalán, akkor ne te legyél a másik majom, aki felveszi a kesztyűt. Hagyd meg ezt a nálad hülyébbek szórakozásának.
Nem, és mélyen megvetem az ilyen idiótákat, akik tudatosan játszótérnek használják a közutat, más embereket veszélyeztetve.
Aztán ezekből lesznek a hírek, csak sajnos sosem ti haltok meg, hanem a vétlen áldozatok...
Haha, te vagy a fityós? :D
Amúgy mikor első vagyok, vagy ha az előttem lévő is siet, akkor bizony odalépek neki 60-70-ig, persze ez függ a forgalomtól is. Mindenki szokta ezt csinálni, csaki tt mindenki a mintaképet játsza. Ja és a törvény sem tiltja, ha nem léped túl a sebességet.
kivikeseket, meg az egykilenctádé gulfikatz mindig lealázom....
Amúgy hogy versenyzel ha nem indul a fityó?
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__597..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!