Mennyire árt az autónak napi 2-2 km használat?
Figyelt kérdés
4 generációs suzuki swiftem van ( 2005-ös), és suliba járnék vele. Mennyire árt az autónak az ilyen rövid távú használat, illetve mit tanácsoltok, mit tehetnék annak érdekébe hogy kevésbé kopjon az autó (azon kívül hogy gyalog járjak) ?2014. szept. 10. 21:40
11/19 A kérdező kommentje:
IFA-val
2014. szept. 10. 22:28
12/19 anonim válasza:
10 év múlva már nem lesz IFA. (mondjuk 21005 suzi se...)
Mint ahogy 10 éve se nagyon jártak autóval iskolába...
13/19 A kérdező kommentje:
Mindjárt megkérdezem itt a gyk-n, hogy járhatok-e kocsival suliba ;)
2014. szept. 10. 22:44
14/19 anonim válasza:
Felesleges. Te is tudod a választ.
15/19 A kérdező kommentje:
A kérdéshez visszatérve, hány kilométer alatt melegszik be az autó ilyenkor, amikor reggelente kb 10-15 fok van, és amikor télen 0 fok van, akkor kb hány kilométert kell menni ahhoz hogy bemelegedjen az autó?
2014. szept. 11. 07:10
16/19 anonim válasza:
hát ahhoz hogy a mama-mobillal többet kéne menni hogy mama-papa ne kapjon idegbajt ha a kis bocs tönkreteszi a suzimuzit :D
17/19 anonim válasza:
"És igen, az örökéletű, sosemromló 1.2suzinak is árt a 2 km."
De ha mész vele 100 kilómétert, attól kifejezetten megjavul.
Ja, és eddig azt hittem, hogy a saját autómat arra használom és oda megyek vele ahova akarok, ha betartom a szabályokat. De úgy látszik, hogy tévedésben vagyok, ugyanis a GYIK felhasználók ezt megtiltják.
19/19 A kérdező kommentje:
18.: :D
Amugy igaza van annak aki azt mondja, hogy nem tesz jót az autónak. Keresek inkább valami olyan munkát, ahol vezetni kell :)
2014. szept. 11. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!