Autópálya díj fizetés nélküli használat?
Ha felmentem a pályára, és kb 5 percet voltam fent, tévedésből... Valószínű hogy jön a csekk? (emlékeim szerint volt kamera, fix helyen)
Ha jön, mennyi, és mikor jön meg?
Elég sok ellenőrzési pont van, úgyhogy szinte biztos, hogy le vagy fényképezve. Nem számít, hogy 5 perc, vagy 10 perc, nincs "türelmi határ".
Még jó, h mindig a "hozzáértő" okoskodik a legjobban.
Én szintén voltam fent, küldtem utána smst aztán cső.
Semmi nem jött.
Azzal ne foglalkozz, én is olvastam, majd felhívtam őket.
Irányított kérdésekkel, logikusan ki lehet következtetni(mert imádnak ők is félrebeszélni, de nyilván az ügyintéző nincs felkészülve, h jól megbombázzák kérdésekkel), h utólag is lehet fizetni.
Azt, h aznap éjfélig vagy 24 órán belül nem tudom.
fateromnak egyszer karakter elírása volt a rendszámnál. 15 ezres csekk jött neki, minden nap amikor használta az autópályát 3-4 héten belül. Felhívta őket hogy van matricája és akkor derült ki a karakter elírás. így a sok 15 ezres csekk helyett csak valami pár ezer forintot kellett fizetnie ügyintézésre vagy javításra.
Én meg jártam úgy hogy M0-ról mentem fel a pályára Győr felé, azt hittem hogy Biatorbágynál lejövök utánna fizetős a pálya. M0 már biatorbágy után vezet rá a pályára. Legelső benzinkúton megálltam és vettem matricát. Nem jött így érte semmi csekk.
Na erről beszélek, de a sok idióta meg pontoz világba.
Remélem anyátok temetésén is ilyen aktívak lesztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!