Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mazda 6 vagy Audi a4?

Mazda 6 vagy Audi a4?

Figyelt kérdés

2003 as mind a kettő és dízeles.

audi 1.9 tdi 131l

mazda 2 ce te. 121l vagy 136l

Melyikkel járnék jobban? Tapasztalatok?

megbízhatóság, alkatrész drágaság minden érdekelne.

2014. szept. 9. 10:02
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

minden autó tönkre megy. De vannak amik kevésbé idő előtt. Szerintem akár hogy is nézzük összességébe a japán autók azok amik a legmegbízhatóbbak.

A kommenteket nagyon szépen köszönöm végül egy mazda 6-os 1.8 benzines mellett döntöttem. Bár még hajlok a 141lovas felé is. De nem tudom megér e nekem 20lóerő 1l többlet fogyasztást.

Szerintetek megér annyit? Mert így se gyenge szerintem. Versenyló nem kell nekem. Ahogy néztem róla vidiket ígyis felment 9s alatt 100ra. Ígyis megy De sok változást vennék észre a kettő közt?

2014. szept. 10. 23:22
 12/14 anonim válasza:
81%

Kedves kérdező az utolsó kérdésed engem is érdekelne.

Mi mellett döntöttél végül?

2016. máj. 2. 11:16
 13/14 A kérdező kommentje:
Végül egy hyundai coupe lett :)
2016. máj. 2. 21:30
 14/14 anonim válasza:
75%
Hali milyen a Hyundai coupe? Pont mazda 3 seadn 1.6 benzin vagy a coupe között filózok. Fogyasztasa kb gondolom ugyan az 6-7 liter valahogyan, de érdekelne a couoe megbízhatósága, mennyire draga az alkatresz stb. Kosziii.
2019. szept. 30. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!