Motorkerékpár kisebb kW bejegyzéssel a forgalmiban?
Sziasztok, szeretnék motort vásárolni, találtam is egy megfelelőt, de kicsit zavaró tényező, hogy a 600ccm motor forgalmijában - ami hivatalosan 72 kW teljesítményű - 25 kW van megadva. Nekem korlátlan jogsim van, tehát igazából tökmindegy mekkora, de lehet ebből valami probléma a későbbiekben? Próbáltam keresgélni válaszokat a neten, arra jutottam, hogy elég macerás az átírás és néha még csak valahogy nem is kivitelezhető.
Elképzelhetőnek tartom, hogy a rendőr rámegy a dologra, ha valakinek korlátlan jogsija van, hogy ejj, itt valami nem stimmol, de nekem korlátlan van, így belémköthet? Bár itthon manapság ez elég ritka, de én tisztán szeretnék vásárolni.
Nem, azt szokták mondani, hogy a szabály nem ismerete nem mentesít.
Ez egy hatósági dokumentum. Ki vagyok én, hogy kétségbe vonjam a benne leírtakat? Alvázszám, motorszám, rendszám egyezik...
Ha jól emlékszem régebben ugyanez volt a Banditokkal is, ott is volt azonos köbcentivel kétféle teljesítményben honosítva. Honnan az a bánatból kellene tudnom nekem, hogy most az annyi vagy sem ? :D
De azért jó lenne erről egy hivatalos állásfoglalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!