Mert bár azthiszed a merciddel több vagy mint más, de sajnos a régi 15-20 éves merciket még kevesebbe veszik mint a suzuki meg átlag kisautók. Egyébként csak te gondolod, hogy hülyére nyomják a gázt, állítom az ilyen kisautók jobban gyorsulnak mint a te régi szivódízel mercid. (Biztos vagyok benne, hogy ilyesmid van, ha újabb fajta autód lenne, nem érnének utol az ilyen autók)
2014. aug. 23. 20:23
2/11 anonim válasza:
Nyugi ez nem a Mercisek elleni Suzukis terror. :D
Én Fiattal járok, többnyire szabályos tempót tartok és ugyanezt tapasztalom de nem csak Suzukisokkal, szinte azok vannak kevesebben akik nem előznek meg ha lakott területen 50-nel megyek. Ja, Bp-en autózom legtöbbet.
2014. aug. 23. 20:43
3/11 anonim válasza:
Azért előzgetnek sokan, mert nem vagy képes a megengedett legnagyobb sebesség közelében autózni. Ha 90 a megengedett, akkor ne 75-tel, 80-nal merdzsózz, hanem tessék neki tolni 90-ig. Vagy akár 95-ig. Máris nyugodtabbak lesznek a szuzukisok mögötted. Nem a lassan szüttyögő önelégült merciseket bántanám ezzel.
2014. aug. 23. 21:46
4/11 anonim válasza:
"Csak nevetek rajta es elengedem mindig oket mert latom hogy bizonyitasi vagyuk van"
nem nekik van bizonyítási vágyuk, hanem neked üldözésimániád, mégis mi a szarért akarna az átlag közlekedő kisauutós sofőr lenyomni minden nagyobb autót? Egyébként ha siet, akkor meg miuértne előzhetne meg? Csak a béemwémerciaudisok siethetnek záróvonalon mindenen át jobbról előzve indexnélkül a megengedett 2x-esével? Nekem is nagy autóm van de amit írsz az nettó hülyeség...
2014. aug. 23. 22:38
5/11 anonim válasza:
Szerintem pedig van benne valami igazsag.
2014. aug. 24. 00:29
6/11 anonim válasza:
nem tudom, nalam se szoktak bepofatlankodni, szivozni, nem lehet a soforrel van a baj ? :D (bocsi)
2014. aug. 24. 03:17
7/11 anonim válasza:
Sokan nem értik, miért előzik meg őket. Én azért is simán megelőzök valakit, mert bár nem megy kifejezetten lassan, de hülyén vezet.
2014. aug. 24. 10:51
8/11 anonim válasza:
Miért van az, hogy 10 BMW-sből, Audisból, Mercisből 8 nem bír mögöttem maradni, ha a megengedett 90-el megyek, és még az indexet se használja, ha előzésbe kezd? (ráadásul sokszor beláthatatlan helyen kezdenek bele) Talán mert egy kis Polo-ban ülök?
2014. aug. 24. 10:56
9/11 A kérdező kommentje:
Nem a kocsi erejet szeretnem fitoktatni.
Ugyan el lehet hinni hogy nem az erovel a gyorsulassal van itt bajom es nem azt nezem hogy ki is uldozne engem (vicces ugyan)
Varosban az 50 tabla betartasaval kozlekedem de sajnos sokan nem igy vannak vele.
Csupan a szabalyokat betartaom de sok kisebb auto tulajdonos nem igy fogja fel.
Regebben egy 1.1 puntoval kezdtem es akkor se volt problemam a sebesseg betartasaval.
Igen a valasz benzines de a w203 fajtabol ami loeroben nincs hiany
Varosban nyugottan haladok de a palyan ahol lehet ki is hasznalom a motor nem kis erejet.
Ugy gondolom nem lenne jobb ha en is 60 70 km h haladnak a varosban es kerekeket nyikorgatva haladnak mert akkor en is olyan tuskova valnek mint egy ket ember
2014. aug. 24. 17:43
10/11 anonim válasza:
Nehezen tudom elképzelni, hogy amikor - a magyarországi szokásokkal ellentétesen - 50-nel cammogsz városban, vagy 90-nel országúton, akkor csak "a kisebb autok suzuki . stb" próbál megelőzni. Érdekes, hogy a kérdések 50%-ában meg azt olvasom, hogy a bmw-sek, mercisek próbálnak mindenáron előzni. Téged meg nem? Vagy velük nincs bajod?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!