Autóvásárlás Ausztriában?
Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy...
Kint élek Ausztriában egy ideje. Sikerült összespórolnom egy autóra. Vettem is egyet 400 ezer forint értékben, de még szeretnék kicsit kint élni. Viszont nem saját lakásban, hanem albérletben. Lehetséges így az autóvásárlás? (Majd később a hazahozatal?)
VAGY
Sikerült kicsit megszednem magam. Vettem egy autót, de úgy döntöttem szeretnék hazaköltözni, és esetleg már a megvásárolt autóval jönnék haza.
Mi ennek a menete? Illetve ha mindkét opció lehetséges, kb mennyibe kerülnének a papírok, és pontosan miket is kéne intézni?
2014. szept. 8. 14:15
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!