Kedves Kérdező!
A jól tippelem, akkor golf gti 2000cmm 16 szelepes motorral szerelt gépjárműről kérdeztél. Teljesen normális városban a 10 literes fogyasztás. Nekem volt egy golf 2 gti 16v Pest-Szántód távolságon megevett 35 litert, igaz 30 perc alatt ott voltam :) Ha valami megy, akkor eszik is.
Kedves Második!
Ahhoz, hogy te 30 perc alatt megtedd azt az utat, amit állítasz 240 km/h-t kellett átlagsebességnek elérned. Ezt te sem gondolhatod komolyan, hogy elhisszük neked pláne egy kettes Golfal. Legközelebb kisebb mesét találj ki, amit legalább te magad elhiszel...
Amúgy meg nem találtam Golf 3-at 101 lovas kivitelben, mert a 2.0-ás 116 lovas, az 1.8-as pedig 75 vagy 90. Milyen motor van benne pontosan?
Amúgy városban akár normális is lehet a 10 literes fogyasztás, de országúton már nagyon sok.
Nézd meg a motorkódot a forgalmiban (ezzel kezdődik a motorszám), és kell még a gyártási év, tipus.
Megnézem a gyári adatait, utána többet tudok mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!