Sziasztok! Körülbelül egy árban lenne a kettő, viszont a keeway 2011es 1200 km-el az aprilia pedig 2004es 20ezer km-el, valamiért mégis az sr50 es felé hajlok, melyiket ajánlanátok? a keeway mennyire megbízható és fojtás levétele után egy sportkipufugoval mennyi lenne a végsebessége? (mindkettő karbis, a keeway pedig csak elől tárcsafékes)
Az SR50 biztos "menőbb" meg 0,5 LE-vel erősebb, cserébe a 20,000 km az 20e km.. Akár milyen csuda jó olasz technika, biztos, hogy idővel elkezdenének széthullani a részei és van ára hozzá mindennek.
A keeway nyilván nem ugyan az a minőség, de újabb, alig futot és xaré-hugyé adnak hozzá mindent. Nekem 11e km-t ment úgy, hogy egy csavart nem kellett meghúzni rajta, akkor valami rugó eltöröttt a kuplungba, puff, 1,500 ft volt és 10 perc kicseréni, azóta is megy. Szóval messze nem olyan gagyi, mint ahogy azt az olasz fanok híresztelik. Műanyagok is teljesen egybe vannak rajta, pedig 2004-es.
2014. szept. 7. 07:58
2/9 anonim válasza:
sr 50 egyértelműen
2014. szept. 22. 20:55
3/9 Humicsku Ádám válasza:
Én az APrilia sr-ert 50 venném mert az Olasz nem kinai vagy japán . Én is ezek közül akartam választani és én apriliát vetem és nincs semmi baja csak a görgök elkoptak 1500FT nagy cuc. 4litert eszik 80-90nél . Még a keeway csak 70nel megy.Meg az aprilia csak nagytestű. Könnyű az alkatrész hozzá jutás is.
2015. jan. 16. 18:54
4/9 anonim válasza:
Előzőnek!
Mutass már nekem egy olyan ötvenest ami 90 km megy? KB.Idom nélkül lejtőn hátszéllel csuklósbusz után max. 50kg-os vezetővel
2015. febr. 8. 15:30
5/9 anonim válasza:
80-85-tel képes menni egy gyári sr 50 csak mondom :) és nem hátszéllel meg stb amiket írtál , ami pöpec állapotba van , tud meglepetést okozni
2015. febr. 8. 17:24
6/9 anonim válasza:
Persze, persze! Uraim, egy Aprilia fant hallottunk!
2015. febr. 16. 14:18
7/9 anonim válasza:
-.- gyökér ne húzz már fel , vegyél egyet aztán hajrá
2015. febr. 16. 16:13
8/9 anonim válasza:
egy Keeway-re pattanj fel és tolj le vele 800 km-t egy nap, de mondok jobbat, menj ki Olaszországba, vegyél meg néhány SR 50-et, aztán indulj el vele és lábán hozd haza. Mi megtettük, haza hoztuk 3 országon keresztül az Aprilia-kat lábon, nem robbantak le, nem melegedtek túl pedig augusztus volt, annyira álltunk meg mig tankoltunk bele, félórát pihentünk aztán pattantunk rá 250-300 km lement egybe 70-80 km/h között. Másik évbe megint mentünk, de akkor SR 125-ket hoztunk, azokkal már autópályán tekertünk haza és ők már tartósan mentek 110-120 km/h-val meg volt hogy többel. Ennyit arról hogy mi az hogy Aprilia meg mi az hogy Keeway.
2015. aug. 7. 18:40
9/9 anonim válasza:
Én meg azt mondanám,hogy egy Keeway fant láthattunk,aki próbálná fikázni az Apriliát. Javaslom próbáld ki és utána vitatkozz olyannal aki hajtott már ilyen gépet. Tényleg képes a 80-85 km/h-s tempóra!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!