50cm3 enduro motorokat tudnátok írni, hogy milyet érdemes venni? AM jogosítványt akarom letenni.
sokat járok fotózni, most lettem 14 éves és szeretnék motorral elmenni messzebb helyekre kicsit ,,túrázgatni''.
A kérdésem még az, hogy ügye a 2 üteműekhez kel keverni olajt is, kb 3liter benzinhez 1 deci olaj.. na most ezt ha benzin kúton tankolok hogy tudom megcsinálni? Ha pl elmegyek valahova és kifog a tank, a benzinkúton kell nekiállnom kevergetni? Vagy ezt hogy szokták? egy 50cm3 as motor képes 90km/h -val menni? 70 Kg vagyok és 180cm. :(
Amit néztem eddig motor az keeway TX 50 vagy x-ray. Nem igaán akarok kínait, de mást nem találok. Szóval mit ajánlotok? Használtan venném meg .
Nem tudom, de azt igen,hogy a keeway borzalmas! Tapasztalatból mondom. Nem szeretnék trágár lenni, de sajnos jót nem tudok rá mondani.
Ha esetleg nincs annyi pénz,ajánlom,hogy gyűjtögess,rosszat ne vigyél a házhoz,csak a baj lesz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!