Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Aprilia CPI SM50 mi a vélemény...

Aprilia CPI SM50 mi a véleményetek? Használtan 140ezret megér? Végsebesség stb?

Figyelt kérdés
72Kg-vagyok és 180cm, most leszek 14 éves és le akarom tenni az am jogsit. Nem néznék ki hülyén rajta? Milyen mgas egy ilyen motor? hol találok leírást róla mekkora? engem kb hány km/h vinne max? CPI motorok amúgy mennyire megbízhatóak? Ugyan úgy kínai mint a keeway? vagy tutok valami jobbat ajánlani max 180ezerrért? (használtan..)

2014. aug. 24. 18:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
83%
Olyan nincs, ahogy Aprilia CPI SM50. Az egy CPI SM50, aminek még hallásból sincs semmi köze az Apriliához. A CPI egy színtiszta kínai gyártó, aki hulladék minőségű "motorokat" csinál.
2014. aug. 24. 18:02
 2/15 anonim ***** válasza:
83%
Keress inkább igazi motort: Aprilia, Derbi, Motorhispania, ezekből van enduro és supermoto is bőven.
2014. aug. 24. 18:05
 3/15 A kérdező kommentje:
így van feltűntettve a hirdetésbe hog aprilia cpi... lehet cpi eg prilia blokkal?
2014. aug. 24. 18:09
 4/15 anonim ***** válasza:
Nem, azért írják ezt a hirdetésekbe, mert csalók. Az összes ilyen hirdetés átverés, mert semmi köze sincs jelen esetben az Apriliához. Az ilyen hirdetések megtévesztőek, be kell jelenteni őket.
2014. aug. 24. 18:09
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
A kínai hulladék motorjukat így akarják rásózni a gyanútlan zöldfülű vásárlókra.
2014. aug. 24. 18:10
 6/15 A kérdező kommentje:
értem. köszi a válaszokat. :( de sajnos nem tudom akkor mit vehetnék..cross motorot nem akarok mint pl a derbi....
2014. aug. 24. 18:16
 7/15 A kérdező kommentje:
mármint főleg inkább kinézetre mondom.
2014. aug. 24. 18:16
 8/15 anonim ***** válasza:
A Derbi és társai vagy supermotora vannak átépítve vagy alapból enduro motorok. Ezek elég magasak. Ha te ilyenre nem vágysz, akkor vannak még leharcolt gyorsasági 50-esek, amiket én nem ajánlanék. A legjobb választás számodra egy robogó lenne, Yamaha vagy Aprilia esetleg, azok jófélék.
2014. aug. 24. 18:17
 9/15 A kérdező kommentje:
a cpi-nagyon tetszik, csak ügye kínai.. rááldozok inkább még egy kis pénzt, de akkor se tudok még hasonlóan szép motort mondani mint a cpi..
2014. aug. 24. 18:22
 10/15 anonim ***** válasza:
Hiába szép, ha szétesik és nem olyan jó minőségű, mint más ilyesmi motorok. Le lehet cserélni az idomzatot a legtöbb enduro motoron, ha nagyon az a szíved vágya, de a blokk a lényeg. Csak az számít, hogy ne kínai legyen, mert hiába szép, ha állandóan a garázsban áll, mert mindig rossz rajta valami.
2014. aug. 24. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!