Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hány másodperc várakozásért...

Hány másodperc várakozásért "éri meg" leállítani a motort?

Figyelt kérdés
Ebben a nagy válságban muszáj spórolnom, valaki(k) meg tudná(k) mondani, hogy mennyi időre érdemes leállítani a motort? én 20 másodpercről hallottam. igaz ez?
2010. jan. 18. 02:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
f*sz vagy, de nagyon !!!
2010. jan. 19. 21:04
 12/17 anonim ***** válasza:
Miért? Nem tehetek róla, hogy fáj az igazság...
2010. jan. 20. 16:35
 13/17 anonim ***** válasza:
Érdekes, én is hibapont nélkül átmentem, csak tudod én 2 évvel ezelőtt vizsgáztam és mégis emlékszem rá. Te meg most vizsgáztál, és már fogalmad sincs a dolgokról, szóval lapozgasd még mielőtt autóba ülsz, kitudja mit tudsz még "hibapont" nélkül.
2010. jan. 20. 19:46
 14/17 anonim ***** válasza:
nagy az isten állatkertje
2010. jan. 20. 21:03
 15/17 anonim ***** válasza:
19:46: Hagyd csak, hülye oszt kész :)
2010. jan. 20. 22:36
 16/17 anonim ***** válasza:
Jó, akkor te állítsd le fél percért, mi leállítjuk 1 percért!
2010. jan. 21. 10:30
 17/17 anonim ***** válasza:
fél percért kár lenne leállítani, hiszen egy önindítózás már meríti az akkut, azt a generátornak vissza kell tölteni, ami plusz benya. Na meg mai start-stop rendszerű autókban nem sima önindító van, mert az nem is bírná. Meg honnan tudod h fél perc és indíthatod??? Mert ha sorompó épp lemey elötted és vonat még sehol, akkor simán leállítható
2010. jan. 21. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!