A motorok láncát mivel kell ápolni? Zsír, spray, olaj?
Figyelt kérdés
Ki mivel szokta, mivel érdemes? 50 köbcentis enduro motorról van szó, nem nyomatékgyár.2014. szept. 4. 21:24
1/7 anonim válasza:
Inkább veszek 2 évente 1500 ért xD
2/7 A kérdező kommentje:
Én nem 1500 forintos láncot akarok venni, ha eljön a csere ideje, azért kérdezem.
2014. szept. 4. 21:42
3/7 AtyeszLL válasza:
Nekem teflonos olaj van. -egy idényt bír, kb hetente fújom, alaposan a láncot vele, ha esik, akkor a motorozás végén azonnal. Kb 4500Ft, de kétszer annyit megyek el a szettel, mint más.
5/7 A kérdező kommentje:
Most van én nekem ilyen speciális zsírom, amit egy autós boltban vettem és korábban használtam már biciklihez. Ilyet szabad rá tenni vagy gondot okozhat a hő és lefolyhat a láncról?
2014. szept. 4. 21:50
6/7 anonim válasza:
az szilikonzsír, és pont a lánc kenésére találták ki, nem fog lefolyni...
7/7 anonim válasza:
Én azért nem szeretem a zsírt, mert nagy fordulaton leveri a lánc (ez nyilván 50-es enduronál nem lenne akkora gond), illetve a port és a koszt úgy összeszedi az első dzsuvásabb úton, hogy lehet mosni és újra kenni... (ez már gondod lesz vele).
Én Motul láncspray-t használok, fehér színű, jól látszik, ha újra kell fújni és jól ken. 3300 ft egy flakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!