Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Valami olaj vagy spray nagyon...

Valami olaj vagy spray nagyon száraz hajra?

Figyelt kérdés
Nagyon nagyon száraz, és tönkre ment a hajam mert 1 évig minden nap vasaltam... Léci segítsetek :/

2014. máj. 13. 14:51
 1/5 anonim ***** válasza:
nekem a ricinus olaj segített ha mézet is keversz hozzá vagy nyers tojást az is segít tudom undorítóan hangzik de hatásos nekem helyre hozta az agyon vasalt hajam csak kicsit nehéz kimosni (öblítheted ecetes vízzel 1l vízhez egy evőkanál ecet és ne öblítsd le hagyd megszáradni az ecet szaga elfog párologni de könnyebben tudod majd fésülni a hajad és selymes, puha lesz)
2014. máj. 13. 15:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem az avonos argánolaj segített és Softab mézes-tejes hajpakolás.:) Azóta nagyon szép, és mintha gyorsabban nőne.
2014. máj. 13. 15:49
 3/5 anonim válasza:

Én személy szerint a ricinusolajtól nem vettem észre változást, nekem sokkal inkább bevált az olívaolaj. Hajmosás előtt 1-2 órával kentem fel, de csak az alsó felére, hajmosáskor jól kimostam. Ha nem vagy alapos, könnyen bent maradhat. Kókuszolajat is szoktam néha használni, ezt van hogy száraz hajra kenem a hajvégekre, de ezzel meg még jobban kell vigyázni, nagyon kevés kell, mert összeragadnak a tincsek tőle. Ezek egy kicsit drágábbak, mint a ricinusolaj.

Ami még segített nekem, az a Kallos honey hajpakolása. Ez elég nagy kiszerelés (800 ml) és mégis viszonylag olcsó, 600 Ft körül vettem az eurós boltban. Több fajta van amúgy belőle, én a mézeset vettem meg.

[link]

2014. máj. 13. 16:29
 4/5 A kérdező kommentje:
Kipróbálom mindegyiket ;) egyépként én is használom a ricinus olajat én olivaolajal keverem össze, de nekem se csinál a hajamal semmit..
2014. máj. 13. 17:12
 5/5 anonim ***** válasza:

A kókuszolaj és argánolaj ami belülről is ápolja és helyrehozza valamennyire a hajat.

A ricinus, oliva csak olajozza, ami jobb mint a semmi, de inkább a fent említett kettővel próbálkozz.

2014. máj. 13. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!