Valami olaj vagy spray nagyon száraz hajra?
Én személy szerint a ricinusolajtól nem vettem észre változást, nekem sokkal inkább bevált az olívaolaj. Hajmosás előtt 1-2 órával kentem fel, de csak az alsó felére, hajmosáskor jól kimostam. Ha nem vagy alapos, könnyen bent maradhat. Kókuszolajat is szoktam néha használni, ezt van hogy száraz hajra kenem a hajvégekre, de ezzel meg még jobban kell vigyázni, nagyon kevés kell, mert összeragadnak a tincsek tőle. Ezek egy kicsit drágábbak, mint a ricinusolaj.
Ami még segített nekem, az a Kallos honey hajpakolása. Ez elég nagy kiszerelés (800 ml) és mégis viszonylag olcsó, 600 Ft körül vettem az eurós boltban. Több fajta van amúgy belőle, én a mézeset vettem meg.
A kókuszolaj és argánolaj ami belülről is ápolja és helyrehozza valamennyire a hajat.
A ricinus, oliva csak olajozza, ami jobb mint a semmi, de inkább a fent említett kettővel próbálkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!