Nehéz lenne nekem vezetni ezt a motort?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nemsoká leteszem a jogsim,16 és fél éves vagyok,és az A1-et céloztam meg. Ki is néztem magamnak a Yamaha YZF R125-öt,szerelmes vagyok belé,és hát kb 135 kiló. Na,én nem vagyok egy Hulk Hogan,szóval nem vagyok túl izmos,kb 60 kiló vagyok,és az érdekelne,hogy nehéz lenne nekem vezetni egy ilyen motort? A magasság miatt nem aggódok,csak hogy nem fogok vele eldőlni,vagy valami amiért ilyen nehéz? Analfabéta vagyok,bocsi ha hülyeséget írtam :D2014. aug. 31. 14:59
1/6 anonim válasza:
Hogy ha már vezettél előtte motort, valami 50ccm-eset, akkor nm lesz nehéz. Ha még nem, akkor kell legalább fél-1nap mire annyira megszokod hogy már a forgalomba is kimehess. De ugye mindenkinél máshogy van. Lehet hogy 1 nap kell, de lehet hogy 1 hét.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem vezettem még,és igazából rááldoznák simán 1 hetet,ha meg lehet szokni a súlyát. De a lényeg,hogy akkor nem fogok vele eldőlni vagy valami,amikor nekiállok,ugye?:D
2014. aug. 31. 15:30
3/6 anonim válasza:
Én suzuki gn 125-ön tanultam,az kb. 128 kg,60 kg vagyok, 1x sem dőltem el vele.
4/6 anonim válasza:
Van egy ismerősöm, aki nincs 70 kiló, és egy 750-es Viragoval szaladgál. Ez a motor közel 300 kg, ha neki nincs vele baja, akkor neked sem szabad hogy gondod legyen egy alig fele ilyen tömegű motorral.
5/6 anonim válasza:
Azért a 300kg-hoz még elég távol áll, de a kérdező szerintem nem arra értette a kérdést hogy hogyan lehet egy 125ösön megmaradni. Hanem kezdeti nehézségeket kérdezte. egy 400kilós motort is lehet vezetni csak gyakorolni kell hozzá.
6/6 A kérdező kommentje:
Értem! Köszönöm szépen a válaszokat,sokat segítettek!
2014. szept. 1. 14:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!